CityVisionMagazine

Definiția unui păr frumos și sănătos

Frumusețea unei femei nu depinde de sezon sau anotimp. Pentru că doamnele își doresc să fie minunate în orice moment, oricând. Vor să fie admirate, să aibă un păr de invidiat și să fie remarcate.

Și totuși, când lucrurile nu sunt atât de simple mereu, ce pot face ele?

Iarna și, în general, în sezonul rece, pielea și părul sunt supuse agresiunilor vremii. Frigul, vântul sunt factori mai puțini prietenoși cu podoaba capilară. Nu e întotdeauna foarte simplu de menținut un păr sănătos și mai ales strălucitor.

Un ritual constant de îngrijire este primul pas, iar protecția este cuvântul cheie. Dacă zilnic părul primește atenția cuvenită și protecția necesară, la un moment dat vei primi și rezultatul așteptat. Și nu uita, apelează la ajutoare! Ele te susțin în acest ritual de frumusețe.

Tehnologia profesională de la Nioxin acționează atât în interiorul firului de păr, cât şi în exteriorul lui. Agenții de îngrijire pătrund în firul de păr păstrând hidratarea acestuia pentru mult timp. Astfel, părul este protejat de degradare. Polimerii flexibili se depun în jurul fiecărui fir, iar părul îşi poate menține forma, și implicit aspectul natural.

Iar ajutorul de care ai nevoie este NIOXIN DEFINITION CRÈME – O cremă anti-frizz de netezire, care oferă fixare, definire și textură rafinată. În plus, lasă părul ușor la atingere și strălucitor. Prin tehnologia LIGHTPLEX, părul câștigă un aspect mai bogat, dar totodată, natural. Dermă, densitate și diametru sunt cele 3 zone aflate în atenția produsului. Ce să-ți dorești mai mult?

Cum aplici?

Iei o cantitate mică de cremă în palme și distribui uniform pe părul curat, șters cu prosopul. Dacă este necesar, reaplici cremă și usuci părul cu foehnul pentru rezultate optime.

Dacă ai un păr cu structura medie spre groasă și îți dorești o textură moale și un plus de strălucire, alegerea ta trebuie să fie NIOXIN DEFINITION CRÈME. Preț: 79 lei.