CityVisionMagazine

Nu lăsa părul să-și facă de cap

Părul tău are mereu un aspect frizzy și este uscat? Un păr electrizat este în mare parte cauza lipsei de umiditate, dar culmea, și prea multă umiditate poate fi, de asemenea, o cauză a acestui efect. Extremele nu sunt deloc bune. De ce? Firul este complex, deoarece este format din trei straturi și mii de celule. Părul tău pierde din umiditate în timpul zilei, iar la mijlocul zilei, cuticula (stratul exterior al părului) se deschide și intră în contact cu aerul, care duce la efectul frizzy și la încrețirea firului.

Dacă-ți usuci părul cu foehnul, aerul, care este prea fierbinte, se concentrează direct pe firul de păr. Astfel că, îți deshidratează părul și îl usucă, în special în timpul lunilor de iarnă. Dacă este drept sau ușor fin, lasă părul să se usuce natural 90% și folosește un uscător de păr pentru finisare, cu părul 10% încă umed.

Și nu uita de produsele profesionale special concepute și dedicate fiecărui tip de păr și problemă. Wella Professionals are pentru tine soluția: INVIGO NUTRI-ENRICH – Tratament cremă leave in pentru păr uscat.

De ce să alegi produsul?

Pentru că oferă părului uscat îngrijire intensă, strălucire și elasticitate. Vei obține o podoabă capilară ușor de coafat. Este un tratament cremă anti frizz. Ajută instantaneu la prevenirea încrețirii, prin îndreptarea și hrănirea părului rebel.

Conține:

Cum folosești?

Aplici pe părul proaspăt spălat și uscat cu prosopul, pe lungimi și pe vârfuri. Piepteni părul. Nu clătești.

Nu lăsa părul să-și facă de cap, folosește WELLA PROFESSIONALS INVIGO NUTRI-ENRICH – Tratament cremă leave in pentru păr uscat. Preț: 49 lei.