CityVisionMagazine

Starbucks lanseaza pentru prima data paharul reutilizabil in varianta de sarbatori

Starbucks, cel mai mare lanț de cafea din lume și lider în domeniul inovării și al satisfacției clienților, introduce o alternativă reutilizabilă la ediția limitată a paharului roșu de sărbători din 2015, ca o consolidare a angajamentului față de strategia sa declarată de reducere a deșeurilor. În luna martie a anului trecut, Starbucks a anunțat dezvoltarea unui pahar complet reciclabil, iar în iulie a promis să elimine paiele de plastic de unică folosință până în 2020.

Începând cu 23 noiembrie, paharul roșu reutilizabil de sărbători va fi disponibil în toate cafenelele Starbucks din România. Prin alegerea acestui pahar reutilizabil, clienții nu numai că ajută mediul înconjurător, dar sunt și ei recompensați cu o reducere de 1 leu la băutura preferată de fiecare dată când vin cu paharul festiv în oricare cafenea Starbucks.

„Introducerea unui pahar reutilizabil printre paharele noastre iconice de sărbători este modul prin care ne menținem angajamentul față de practicile ecologice, fără a sacrifica distracția sau tradițiile iubite ale sezonului de pahare roșii. Întotdeauna ne provocăm pe noi înșine, dar și pe partenerii noștri să folosim pahare reutilizabile și să rămânem angajați în explorarea unor noi modalități de reducere a deșeurilor de plastic”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional pentru România și Bulgaria.

Profitați de paharul roșu reutilizabil și umpleți-l cu băuturile delicioase de sezon, incluzând Toffee Nut Latte, Christmas Brulée Latte, Gingerbread Latte și Salted Caramel Brownie Hot Chocolate Latte. Mai mult decât atât, Starbucks Christmas Blend, mediu prăjită, ce include cafeaua rară maturată Sumatran, revine în acest sezon pentru a aduce magia Crăciunului în diminețile de iarnă.

Simțiți magia de sărbători pe care numai Starbucks o poate crea în această perioadă specială a anului!