CityVisionMagazine

4dads – un proiect curajos cu și pentru tați

Proiectul #4dads pornește astăzi la drum oficial, o dată cu lansarea primului video din seria “4dads talks”.
Proiectul s-a născut din ideea lui Daniel Osmanovici, căruia i s-au alăturat Cezar Ionașcu, Dan Cruceru și Alex Zamfir. Fiecare dintre ei tată de unu sau mai mulți copii, fiecare dintre ei foarte diferit de ceilalți, dar cu toții uniți de dorința de a-și împărtăși experiențele de tată și de încercarea de a fi zi de zi tați mai buni pentru copiii lor.
Proiectul pornește cu o serie de discuții înregistrate și difuzate în mediul online, dar echipa proiectului are ca obiectiv ieșirea cât mai rapidă în offline, respectiv la întâlniri față în față cu părinții în cadrul diferitelor conferințe, seminarii sau evenimente corporate.
“Totul a început în mintea mea în octombrie 2016, într-o vizită la Paris, la o mare conferință a bloggerilor de parenting din Europa. Acolo am dat peste un blogger englez care mi-a povestit despre comunitatea taților din UK. Nu știu de ce a durat atât să pornesc acest proiect, dar simt că este unul potrivit nu doar pentru noi, ci pentru întreaga piață de parenting din România” a declarat Daniel Osmanovici.
Cei patru tați își propun să aducă pe scenele pe care se vor urca discuții reale despre ce înseamnă să fii părinte. Cu lucrurile frumoase, dar și cu cele foarte grele. Cu sentimentele ce trebuie trăite pentru a fi înțelese, dar și cu nervii care pot fi întinși la cel mai înalt nivel de către copil. Cu amintirile frumoase din copilărie, dar și cu traumele cu care fiecare dintre cei patru tați vine de acolo. Pe scurt, băieții își doresc să povestească așa cum nu a mai făcut-o nimeni până acum: sincer, relaxat, real, fără poleială, fără teamă. Ei consideră că din astfel de discuții toți vor avea de câștigat, căci este mult mai ușor când realizezi că, în realitate, toată lumea se confruntă cam cu aceleași situații în viața de părinte.
Pagina de facebook 4dads: https://www.facebook.com/thelifeandstoriesof4dads/