CityVisionMagazine

Disciplină până la capăt pentru buclele tale

Iubești buclele? Și le vrei perfecte? Da, te-nțeleg, doar că atunci când vremea este foarte umedă, buclele tale devin și mai rebele. Și totuși, cum poți să ai un control asupra lor?

Nu există reguli universale pentru onduleurile rebele, ci numai sfaturi bune de pus în practică. Dacă nu ai propriul plan pentru bucle perfecte, atunci te ajută Sebastian Professional, care scoate din tolba sa magică gama Twisted, bazată pe Flexi Alg™ Complex. O tehnologie revoluționară ce conține carrageenan – extras din alge roșii – astfel încât buclele sunt infuzate cu elasticitatea specifică plantelor subacvatice. Un mix special de extract de carrageenan, polimeri elastici, panthenol și glicerină, care este responsabil de elasticitatea, hidratarea, flexibilitatea, definirea și netezirea părului cu bucle.

Ingredientele esențiale sunt una dintre cele mai puternice tendințe în beauty din acest an. Dintre acestea, algele sunt considerate ca fiind unul din cele mai importante ingrediente.

TWISTED CURL CREAM – cremă pentru părul ondulat natural sau coafat cu bucle este recomandarea specialiștilor de la Sebastian. Complexul Flexi- Alg™ disciplinează firele rebele, fără a încărca părul. În plus, definește onduleurile, oferind părului un look natural. Crema de styling este ușoară și poate fi folosită pe părul umed, înainte de crearea buclelor sau pentru definirea acestora.

Cum aplici?

Distribui uniform pe părul zvântat. Folosești difuzorul sau usuci liber, pentru o mișcare elastică și ușoară.

E atât de simplu să ai bucle perfecte cu SEBASTIAN TWISTED CURL CREAM. Preț: 84 lei.