CityVisionMagazine

24 de ore de actiune si beneficii pentru ten

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea devine mai puțin elastică și mai fragilă. Putem observa o scădere a producției de uleiuri naturale, ceea ce face ca tenul să se usuce și să se încrețească. În plus, grăsimea din straturile adânci ale pielii este redusă și acest lucru duce la o piele fără fermitate și moale, cu mai multe linii pronunțate și riduri.

Prevenirea acestor probleme începe cu stilul de viață adoptat: nutriție, somn, activitate fizică, renunțare la fumat. În plus, putem adăuga utilizarea regulată a cremelor cosmetice (în special cele cu componente derivate în mod natural) și a suplimentelor, în cazul în care dieta nu este corespunzătoare nevoilor noastre și nu este echilibrată.

Gama ADVANCE SOLUTION LIFTING PENTRU FAȚĂ de la Naturys conţine produse cosmetice profesionale pentru îngrijirea feţei, care au la bază uleiuri esenţiale și ingrediente obţinute din culturi organice. CREMA VISO 24 ore – este o cremă de față ce conține Extract de ovăz şi Extracte de alge marine: Meristotheca Dakarensis și Jania Rubens.

CREMA VISO 24 ORE este potrivită nevoilor pielii, aflată în proces de îmbătrânire:

Cum folosești crema?

După demachiere și tonifiere, aplici cremă în mod uniform pe faţă, gât şi decolteu. Masezi apoi cu mișcări delicate, până când crema este complet absorbită în piele. Folosești produsul de două ori pe zi.

Bucură-te de o piele reîntinerită și vizibil mai luminoasă cu NATURYS CREMA VISO 24 ORE – Cremă de față 24 ore. Preț: 95 lei.