CityVisionMagazine

Redă-i părului tău starea pură

Azi o întâlnire, mâine o recepție. Apoi o licitație, o gală sau un party. Bucle, placă, coc. Da, încet, încet se apropie sfârșitul de an, bogat ca întotdeauna în evenimente dintre cele mai glamuroase. Părul tău este supus multor tratamente, coafuri, dar mai ales suportă tot felul de produse de styling. Prin urmare, e mai mereu încărcat și sufocat de ritmul accelerat în care se desfășoară programul tău.

Stop! E nevoie de timp și pentru podoaba ta capilară. Azi pui pauză la tot și îți aduci părul în starea pură. Cum? Simplu! Wella Professionals e ajutorul de care ai nevoie. Mai exact, BALANCE – PURE SHAMPOO– un șampon exfoliant ce promite să curețe părul în profunzime și să-l aducă în starea inițială.

Produsul se bazează pe două ingrediente cu calități excepționale:

CREATINA:

EXTRACTUL DE BAMBUS

Beneficiile oferite

Șamponul curăță părul în profunzime. Îndepărtează resturile de produse de styling, praful și alte reziduuri. Lasă podoaba capilară pregătit pentru hidratare intensă.Vei avea un scalp liniștit și curat, și un păr moale și fin, precum mătasea.

Cum folosești?

Aplici șamponul pe părul umed. Masezi ușor cu degetele. Apoi clătești foarte bine și repeți procedeul, dacă este necesar.

Pentru curățarea, calmarea și revitalizarea scalpului, încearcă WELLA PROFESSIONALS BALANCE – PURE SHAMPOO. Preț: 47 lei.