CityVisionMagazine

Bianca Dragusanu, din nou in rochia de mireasa!

Chiar înainte de plecarea în Asia, într-o zi superbă de toamnă, Bianca Drăgușanu a îmbrăcat nu mai puțin de 12 rochii de mireasă pentru pictorialul revistei Ghidul Miresei. Odată cu lansarea oficială a revistei, vedeta va avea şi Avanpremiera Colecției Bianca Drăguşanu 2019. Parada sa cu rochii de mireasă și de ocazie, va avea loc în deschiderea Târgului de nunți din perioada 16-18 Noiembrie de la Romexpo.  

În interviul acordat revistei Ghidul Miresei, Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum ar arăta rochia ei dacă ar ajunge din nou în fața altarului. „Îmi face plăcere să îmbrac rochii de mireasă. De fapt, o fac atât de des în atelierul propriu de creație, încât a devenit ceva natural să probez și să fotografiez astfel de rochii…Dacă ar fi să ajung din nou în fața altarului, aș îmbrăca două rochii de mireasă, ambele tip sirenă, dintre care una să fie creația mea. Aș vrea o nuntă care să mă reprezinte. O combinație între stilul clasic și nonconformist.  De exemplu, mie nu îmi place tradiția cu furatul miresei și nici nu aș opta pentru un meniu tradițional. În schimb, dansul mirilor mi se pare frumos. Am deja experienta asta…”, a mărturisit Bianca. 

“Yearning”, colecția ce va fi lansată de Bianca Drăgușanu în cadrul Târgului de Nunți Ghidul Miresei îmbină perfect clasicul reinventat cu influențe moderne și elemente îndrăznețe, toate acestea ținând cont de individualitatea fiecărei femei. Cele mai rafinate și spectaculoase detalii, de la broderii prețioase, perle, pene, dantelă fină, drapaje din mătase, o diversitate de modele și croiuri, toate astea au menirea de a crea o ținută de excepție, ce nu va trece neobservată. Rochiile create de Bianca Drăgușanu reușesc fără prea mare efort să iasă din tipare și să atragă atenția tuturor.
Sursa foto: Ghidul Miresei