CityVisionMagazine

COLOR SWITCH, culori vibrante pentru un păr-spectacol

Londa Professional lansează colecția COLOR SWITCH – 8 nuanțe de vopsea profesională semi-permanentă, pentru combinații nelimitate de culoare.

Sunt nuanțele puternice o revelație pentru lumea hairstylingului? Nici pe departe! A început în anii ‘80, când mișcarea punk a făcut senzație grație părului fluorescent și a continuat până în 2010, când invazia culorilor îndrăznețe a cucerit din nou lumea.

Colecția COLOR SWITCH a fost creată să rămână în trend și să facă istorie în colorarea părului. Este ușor de mixat, de aplicat și te surprinde pe partea de colorare cu CHEERS! CLEAR, YIPPEE! YELLOW, OK! ORANGE, ROAR! RED, MY! MAGENTA, VIP! VIOLET, BANG! BLUE și GO! GREEN – 8 nume unice, perfecte pentru a crea mixuri nelimitate de culoare.

Intervalul de timp în care vopseaua este lăsată să acționeze dictează intensitatea finală a nuanței alese. Astfel, în numai 10 minute te poți bucura de o culoare mai soft. Îți dorești ceva vibrant? Adaugă încă 10 minute timpului de acționare și ai parte de un efect de-a dreptul spectaculos, care rezistă până la 20 de spălări!

Formula “Grip On” permite aplicarea precisă a produsului și oferă acoperire perfectă. Acestea acționează atât pe păr natural, cât și pe cel decolorat și nu dăunează. Bucură-te de culori nelimitate – bucură-te de COLOR SWITCH by Londa Professional.