CityVisionMagazine

Starbucks deschide o cafenea în clădirea Campus 6 Politehnică

Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume, deschide o nouă cafenea în București, în complexul de birouri Campus 6.1 dezvoltat ȋn zona Politehnicii, pe Blvd. Iuliu Maniu 6, mizând pe numărul mare de studenți, dar și pe angajații corporate din zonă.

Noua cafenea se întinde pe o suprafață de 204 metri pătrați și are un design modern, minimalist și cool, pe gustul tinerei generației, accentul fiind pe spații ample foarte confortabile, unde clienții se pot relaxa sau pot munci sau învăța pentru sesiune.

Cafeneaua dispune și de o terasă de 124 metri pătrați pentru fumători și oferă cele mai bune băuturi pe bază de cafea cu care brandul ne-a obișnuit, inclusiv produsele din ofertele limitate, alături de cafelele cu arome de sezon, cum ar fi Pumpkin Spice Latte, vedeta toamnei la Starbucks.

„Ne-am gândit la angajații din clădirea Campus 6.1, dar și lacei peste 10.000 de studenți ai Politehnicii care tranzitează parcul din campus zilnic și care, cu siguranță, au nevoie de cel puțin o doză de energie pe zi. N-am uitat vremurile din studenție când stăteam până noaptea târziu în sesiune, tare bine ne-ar fi prins un Starbucks în proximitate atunci”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional pentru România și Bulgaria.

Pe lângă popularele băuturi pe bază de cafea, noua unitate oferă și gustări rapide și sănătoase, dar și deserturi delicioase, perfecte pentru pauza de prânz.

Anul acesta, Starbucks a marcat al unsprezecelea an pe piața din România, unde numără 45 cafenele în 12 orașe. Încă de la lansarea primei cafenele în România, în 2007, Starbucks a devenit brandul preferat al românilor, oferind o experiență unică a savurării cafelei, în spații cu design modern, care invită la relaxare, libertate și visare.