CityVisionMagazine

BRANDUL DE EXFOLIERE SI INGRIJIRE MR.SCRUBBER ESTE ACUM DISPONIBIL IN ROMANIA

După mai bine de o săptămână în care toată lumea din social media a ridicat întrebarea „Cine este Mr. S?”, misterul a fost elucidat joi seara, în cadrul evenimentului de lansare Mr.SCRUBBER România. Aproximativ 50 de beauty bloggeri cunoscuţi au acceptat invitația misteriosului Mr. S și au pășit în incinta Dialoque Social Bar, unde au descoperit că acesta este de fapt un cunoscut și respectat brand de îngrijire.
Într-adevar, pe 18 octombrie, am avut onoarea de a-l cunoaşte pe Mr. S alături de ceilalţi reprezentanţi media. Este vorba despre exfoliantele naturale Mr.SCRUBBER care curăță pielea perfect de celulele moarte, o tonifiază, luptă împotriva celulitei și vergeturilor și o îmbogățesc cu microelemente benefice. Sună minunat, aşa-i?

Să aflăm mai multe despre gama Mr.SCRUBBER, disponibilă în România în trei linii de produse: scrub-uri naturale (pentru corp, ten și buze), măști naturale (pudră sau gata preparate) și seruri de curățare si demachiere. Produsele au în compoziție doar elemente naturale, precum cafea pură de esență tare, ovăz, uleiuri naturale, vitamina E, sare Himalaya roz sau trestie de zahăr. Particulele fin măcinate permit utilizarea scrubului pentru corp și față și se adresează specific fiecărui tip de piele. Folosite pe termen lung, produsele Mr.SCRUBBER, netezesc ridurile fine, hidratează și elimină excesul de umiditate din celule.
Vedeta gamei este, fără îndoială, scrub-ul de corp din cafea naturală. Disponibil în 7 arome seducătoare, Mr.SCRUBBER Coffee Scrub este primul produs de exfoliere naturală a cărui formulă înglobează 2 tipuri de cafea și 7 uleiuri esențiale: ulei de semințe de struguri, ulei de Macadamia, ulei de Shea, ulei de măsline, ulei de avocado, ulei de sâmburi de piersică, ulei de Argan. În timp ce acestea hidratează și rejuvenează pielea, blend-ul de cafea îi dă întreguluicorp dreptul la exfoliere ca la carte:


Pentru cei care preferă aromele fructate, Mr.SCRUBBER oferă o variatete de 8 scrub- uri de corp pe bază de zahăr, în arome precum cireșe, mango, ciocolată sau mandarine. Linia de scrub-uri este completată de două Face Scrubs, cu o variantă de exfoliere pe bază de fulgi de ovăz, migdale și zahăr și una pe bază de cafea și unt de Shea. Ambele exfoliază delicat pielea feței și sunt îmbogățite de uleiuri prețioase și vitamina E, care stimulează regenerarea tenului și producția de colagen. Lip scrub-urile, cu particule fine de zahăr, vin în 5 arome delicioase (pepene, mure, mojito, bubble gum şi cocos) și au efect de mărire a buzelor, datorită extractului de ardei iute.
Pe lângă gama variată de scrub-uri, Mr.SCRUBBER ne surprinde şi cu alte produsele la fel de apetisante şi aromate: 5 măşti pudră cu efect de hidratare intensă şi de peeling, acompaniate de încă 4 măşti gata preparate, care curăţă, hidratează şi au efect antiinflamator, datorită compuşilor precum aloe vera, rozmarin, afine.
Cele 3 produse de curăţare (mousse, ulei hidrofil și hidrogel) sunt adaptate fiecărui tip de ten și sunt obținute tot din uleiuri și extracte naturale din plante. Nu lasă strălucire grasă, nu sunt lipicioase și sunt potrivite inclusiv tenului cu probleme.
Toate produsele Mr.SCRUBBER sunt 100% naturale, fără parabeni și sulfați și nu sunt testate pe animale. Datorită ambalajelor resigilabile, produsele își păstrează proprietățile după fiecare folosire. Valabilitatea produselor Mr.SCRUBBER este de maximum 3 luni de zile de la desfacere.
V-am făcut curioşi? În România, produsele Mr. SCRUBBER se pot achiziţiona online, direct de pe site-ul oficial (https://www.mrscrubber.eu/) sau de pe emag.ro.