CityVisionMagazine

“Bine de la albine” – din inima stupinei

Încă din cele mai îndepărtate timpuri, mierea a fost folosită în strânsă legătură cu numeroase tradiții, obiceiuri, credințe și superstiții și există reminiscențe în civilizații străvechi precum cele babiloniene, feniciene ori chiar asiriene. Motivul este unul simplu! Era considerată o substanţă sacră, un nectar al zeilor, ce simboliza atât spiritualitatea, adică tot ce este mai pur și mai nobil în natură și în om, cât și fertilitatea. Era văzută nu numai ca hrană, aliment și leac, ci și ca un talisman înzestrat cu darul de a proteja de toate forţele malefice. Şi iată cum această ofrandă a naturii și-a croit drum până la noi, în timpurile moderne, iar dacă va veni ziua în care albinele vor înceta să mai polenizeze, atunci însăși viața va înceta să mai existe.

Așadar, înarmată cu tot felul de informații culese din diverse medii, legende și superstiții, am pornit la drum, într-o zi de toamnă însorită, spre stupină ALBEENA, un loc în care m-am încărcat cu energie pozitivă și cu multă voie bună.

Gama de produse apicole ALBEENA vine în sprijinul tuturor celor care conștientizează importanța adoptării unui stil de viață sănătos. Ştiaţi că produsele ALBEENA sunt 100% naturale și, incluse echilibrat în dieta zilnică, ajută la ameliorarea diverselor probleme de sănătate și facilitează buna funcționare a organismului?! Apiterapia, metodă cu tradiție milenară, ajută la prevenirea sau vindecarea unor afecțiuni diverse, deoarece mierea, polenul, lăptișorul de matcă, păstura au în compoziția lor o serie de proprietăți curative.

„Brandul ALBEENA a luat naștere în anul 2010, din iubire și pasiune pentru produsele apicole. Încă de atunci, testăm ingrediente, rețete și investim continuu în dezvoltarea de noi formule apicole astfel încât produsele pe care le oferim consumatorilor să se ridice la cele mai înalte standarde de calitate. Putem afirma că albinele ne-au inspirat prin munca și organizarea care le caracterizează, iar în cadrul companiei am încercat și noi să implementăm rigurozitatea, ordinea și consecvența, astfel încât produsele ALBEENA să fie produse apicole premium.” – a declarat George Axinte, co-fondator ALBEENA

Produsele ALBEENA provin din zone nepoluate, îndepărtate de agitația orașelor. În zonele de colectare, oamenii practică agricultura strict pentru propriile nevoi, astfel flora este ferită de pesticide și îngrășăminte chimice specifice agriculturii convenționale.

„Produsele noastre provin din stupine amplasate în zone neatinse de poluare. După colectare, le ambalăm aplicând cele mai înalte standarde de calitate și ne asigurăm că ajung la consumator exact așa cum le-am extras din stup – cu proprietățile intacte!” – a mai punctat George Axinte, co-fondator ALBEENA

Portofoliul de produse ALBEENA

Lăptișorul de matcă pur ajută la ameliorarea stărilor de oboseală fizică și psihică, dar și la tratarea anemiilor și asteniilor. De asemenea, acesta energizează și vitaminizează organismul, contribuind la refacera rapidă după tratamente medicamentoase agresive sau intervenții chirurgicale.

Polenul este un supliment care previne apariția celulelor canceroase, protejează ficatul, reduce nivelul colesterolului și al trigliceridelor. În gama ALBEENA, polenul crud poliflor se regăsește fie proaspăt congelat după recoltare, fie uscat.

Tincutura de propolis este un produs 100% natural, cu puternice efecte antivirale, antioxidante, antiseptice și anestezice.

Păstura sau „pâinea albinelor” este cel mai concentrat și imunostimulator produs și este recomandat de specialiști ca adjuvant în tratamentul afecțiunilor ficatului și ajută la reglarea digestiei. Păstura are valori nutritive și antibiotice superioare polenului și consumată constant, pe termen lung, dezvoltă rezistența organismului la infecții, răceală și gripă.

Mierea polifloră este o miere crudă obținută din nectarul a diferite tipuri de flori. Este pură, cu arome și proprietăți intacte. Fiind o miere naturală, poate conține mici particule de ceară și polen. De asemenea, se cristalizează în timp, fără a-i fi afectate proprietățile terapeutice.

Siropurile au în componența lor echinacea, propolis, extracte de plante tonice și imunostimulatoare care vin în completarea unui regim alimentar variat și echilibrat.

Săpunurile cu ceară, miere și propolis hrănesc, curăță și hidratează pielea, fiind totodată eficiente în tratarea și diminuarea punctelor negre sau a acneei.

Balsamurile cu miere, miere și tătăneasă, cu propolis, cu miere și gălbenele ajută la hrănirea și regenerarea pielii, sunt un bun cicatrizant în caz de arsuri, degerături sau alte leziuni ale pielii, precum și în tratarea înțepăturilor de insecte.

Acum, după o cură pe bază de miere de albine, pot spune că nu mă mai simt la fel de obosită ca la început, iar episoadele de tuse au mai scăzut în intensitate, deci recomand tuturor aceste daruri pe care natura ni le oferă.

***

ALBEENA este o marcă înregistrată a companiei BIONATIV SRL distribuitoare de remedii, tratamente și terapii naturiste.

Produsele ALBEENA sunt disponibile online, pe: https://www.remediu.ro/ sau în magazinele REMEDIU din București, Ploiesti, Vâlcea și în magazinele naturiste și farmaciile din toată țara.

Pentru informații suplimentare, puteți accesa site-ul: https://www.albeena.ro/, pagina de Facebook: https://www.facebook.com/albeena.ro/ și pagina de Instagram: https://www.instagram.com/albeena.ro/?hl=ro