CityVisionMagazine

Trei piloti isi doneaza cursa la Campionatul National de Viteza in Coasta de la Brasov – Trofeul Opel – copiilor de la Hospice Casa Sperantei

Nu stim daca exista precedent in lumea motorsportului, si sincer nici nu ne intereseaza, pentru ca nu vrem sa fim primii care fac asta, nu asta e scopul. Scopul este sa ii ajutam cum putem pe copiii din grija Hospice Casa Sperantei. Si cum mai bine sa facem asta decat sa ne donam cursele din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta de la Brasov. Ne donam timpul pentru a cumpara un timp de calitate pentru copii.
In 2017 numarul pacientilor ingrijiti de Hospice a fost de peste 4000, in toate centrele de desfasurare a activitatii din Brasov, Bucuresti, Fagaras si Zarnesti. Asta in conditiile in care la nivel national nevoia estimata de ingrijire paliativa este de 170.000 de pacienti. Avem multi prieteni care ne urmaresc, multi pasionati ai acestui sport care vin sa vada cursele. Si ne bazam pe ajutorul lor, dar nu e de ajuns. Avem nevoie si de tine, avem nevoie de cat mai multi. Fie ca ne urmaresti sau habar nu ai cu ce se mananca acest sport, tot poti sa ne ajuti sa ajutam.
Trofeul Opel, este o competitie foarte apreciata de iubitorii motorsportului. Acesta va avea loc in perioada 13-14 octombrie 2018 si aduna peste 80 de concurenti si un numar mare de spectatori si se desfasoara pe drumul ce leaga Brasovul de Poiana Brasov. Te asteptam si pe tine sa fii parte din energia ce inunda Brasovul timp de doua zile, sa ne cunosti, sau sa afli ce inseamna acest sport.
Cat despre noi, noi suntem cei trei piloti ce alcatuiesc echipa Transitions:
Emil Ghinea, castigatorul locului 1 la categoria H3 a Cupei Gorjului. Am 39 de ani, sunt din Mangalia si conduc un bolid Renault Clio RS V6 Trophy unicat in Romania.
Andrei Dumitrescu, am obtinut o victorie categorica în cadrul Trofeului Teliu AIMOL, cea de-a doua etapa a Campionatului National de Viteza în Coastă Dunlop 2018, la volanul unui monopost Tatuus. Acest monopost m-a ajutat sa scad sub bariera de timp de 1 minut si 40 de secunde.
Silviu Dumitrescu, am urcat pe podiumul Cupei Gorjului, la Ranca în primul weekend din septembrie a acestui an. Ati ghicit, Andrei este fratele meu si impreuna facem parte dintr-o familie cu un lung istoric in lumea motorsportului. Eu conduc un bipost Osella.
Acum ca ne-am si prezentat si ne cunoastem mai bine, va spunem cateva cuvinte despre Hospice, in cazul in care nu stiti deja cu ce se ocupa. HOSPICE Casa Sperantei este la ora actuala cea mai mare fundatiei din Romania care ofera ingrijire paliativa, promoter al misiunii paliatiei in Romania si generator de schimbari inclusiv legislative, pentru crearea cadrului desfasurarii ingrijirii paliative.
De 26 de ani, HOSPICE Casa Sperantei exista in Romania pentru a oferi alinare si confort copiilor si adultilor care infrunta o boala incurabila. Organizatia a introdus si dezvoltat la noi in tara ingrijirea paliativa si a oferit pana acum sprijin, gratuit si neconditionat, pentru peste 26.000 de pacienti si pentru familiile acestora.
Viteza creste adrenalina, la fel si faptele bune.
Donati cu noi! http://hospice.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=6849
#ConcuramPentruHospice