CityVisionMagazine

Starbucks România sărbătoreşte Ziua Internaţională a Cafelei cu demonstrații de cafea speciale

Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume și lider în domeniul inovării și al satisfacției clienților, le-a pregătit acestora o serie de surprize de Ziua Internaţională a Cafelei. Cea mai amplă demonstrație a expertizei în cafea are loc la Starbucks Clover Reserve Lipscani Bucureşti, un concept inedit de cafenea Starbucks, unde sunt servite cafele unice Starbucks Reserve, disponibile în ediție limitată.

Mai mult decât atât, iubitorii de cafea sunt asteptaţi astăzi în mai multe cafenele Starbucks din ţară să participe la demonstrații de pregătire a cafelei prin metode alternative, dar şi prin diferite grade de prăjire, realizate de baristas Starbucks. Sărbătoarea cafelei are loc și în Starbucks Timişoara Piaţa Victoriei, Oradea Lotus, Strip Mall, AFI Ploieşti, Braşov Piaţa Sfatului, Lipscani, Piteşti Trivale, Sibiu Piaţa Mare, Auchan Drumul Taberei.

SBX20150507_47966.tif

„Inițiază conversații, energizează și unește oameni, cafeaua, băutura devenită ritual, este celebrată în fiecare an de iubitorii de cafea și reprezintă o ocazie foarte bună pentru educarea publicului. Pentru a susține și a prețui această cultură a cafelei, Starbucks lansează constant inițiative cu un impact pozitiv asupra comunităților din care face parte. Totul începe cu o persoană, un pahar de cafea, un cartier!”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional România.

Cu această ocazie, Starbucks le reamintește clienților să vină oricând cu tumblerul preferat în cafenea pentru a primi 1 leu reducere la orice cafea achiziționată. Acțiunea face parte dintr-o campanie globală, de durată, prin care clienții Starbucks sunt încurajați să vină cu tumblerele personale în cafenele pentru a savura băutura preferată și a contribui astfel, împreună cu Starbucks, la reducerea cantității de deșeuri. Încă din 1985, Starbucks a recompensat cu reduceri clienții care vin cu propriile tumblere în cafenea.

Ziua Internațională a Cafelei a fost sărbătorită prima dată pe 1 octombrie 2015, la Milano, după cum s-a convenit de Organizația Internațională a Cafelei.