CityVisionMagazine

Servier prezintă 9 sfaturi și recomandări pentru ameliorarea senzației de picioare grele

Servier, primul grup farmaceutic independent din Franța, prezintă 9 sfaturi și recomandări de îngrijire pentru diminuarea senzației de picioare grele, obosite, care afectează una din două femei în România. Recomandările au fost elaborate în colaborare cu experții medicali și includ utilizarea cremei Cedraflon, primul produs dermatocosmetic creat de compania franceză.
„Bazându-ne pe expertiza în multiplele arii medicale ale Servier, am decis să pătrundem și pe segmentul dermatocosmeticelor și să lansăm crema Cedraflon. Produsul reprezintă o soluție inovatoare, extrem de eficientă în combaterea senzației de picioare grele, obosite. Efectele sale ultra rapide, dar și beneficiile vizibile pe termen lung ne permit să venim în întâmpinarea tuturor persoanelor care se confruntă cu acest tip de probleme, satisfăcând astfel necesitățile unei noi categorii de consumatori”, a declarat Serge Nicollerat, Director General Servier România.
„Pe lângă remediile și soluțiile naturale care contribuie la atenuarea senzației de picioare obosite, utilizarea cremei Cedraflon este certificată de studiile clinice. Principalele caracteristici ale unui produs performant, destinat îndepărtării stării de picioare grele sunt eficiența și calitatea acestuia, timpul rapid de acțiune, efectele și rezultatele vizibile pe termen lung. Noua cremă Cedraflon reunește toate aceste principii, motiv pentru care o recomand în calitate de soluție eficientă pentru eliberarea senzației de picioare grele”, a afirmat Prof. Dr. Daciana Brănișteanu.
Senzația de picioare grele, obosite se manifestă prin astfel de simptome precum picioare umflate, durere în timpul mersului, reținere de apă și senzație generală de oboseală. Pentru combaterea senzației de picioare grele, Servier recomandă utilizarea cremei Cedraflon, care oferă o răcorire instantanee și prospețime de durată, datorită acțiunii sale triple de hidratare intensă, energizare a picioarelor și reducere a senzației de oboseală, cât și respectarea regulilor din programul de îngrijire elaborat.
Astfel, pentru diminuarea senzației de picioare grele și obosite, specialiștii medicali recomandă evitarea expunerii picioarelor la surse de căldură (soare, băi, jacuzzi, saună, utilizarea de ceară fierbinte), evitarea presiunii pe picioare, cauzată de haine prea strâmte, a statului în picioare sau pe scaun pentru o perioadă lungă de timp, a fumatului și a consumului în exces de cafea, ceai negru și condimente picante.
În schimb, sunt indicate: purtarea de încălțăminte și îmbrăcăminte lejeră, intensificarea activității fizice (ciclism, înot, mers alert pe jos), menținerea unei greutăți corporale normale, sesiuni de masaj, duș cu apă rece pe picioare și aplicarea cremei Cedraflon, destinată tuturor tipurilor de piele și adaptată pentru uzul zilnic.
Formula inovatoare a Cedraflon combină tehnologia polimerică cu extractul de lămâie de Corsica și mentolul, fiind extrem de eficientă în ameliorarea senzației de disconfort și oboseală a picioarelor.
Cedraflon are o formulă non-grasă, care nu colorează, iar textura sa fină se absoarbe rapid în piele. Produsul este creat pe bază de ingrediente naturale – lămâia de Corsica și mentolul, ceea ce permite aplicarea multiplă a cremei, de până la 4 ori pe zi, atât timp cât persistă senzația de picioare grele și obosite.
Mai multe informații despre beneficii, ingrediente, modalități de utilizare, noutăți despre produs, dar și sfaturile și recomandările specialiștilor sunt disponibile pe site-ul www.cedraflon.ro.