CityVisionMagazine

Incepe toamna in forta cu INTERSPORT

Când lansezi primul concept store inovator trebuie să ai și un eveniment WOW, iar cel organizat de echipele RAN Events și INTERSPORT a fost un adevărat campionat al pasiunilor sportive.

Suprafața de 850 mp a magazinului INTERSPORT din AFI Cotroceni a fost neîncăpătoare pentru cei peste 100 de invitați. Aceștia s-au bucurat de atmosfera demnă de un campionat sportiv – playlist-ul energizant, activările dinamice foto și video care au testat creativitatea celor prezenți, concursul foto, punctul de alimentare cu gustări sănătoase de la FRUFRU și experiența inedită de cumpărare care îmbină inovația și tehnologia cu o varietate de produse și angajați – consilieri sportivi.

Vladimir Drăghia, Andreea Remețan, Adelina Pestrițu, Alex Vang, Ștefan Floroaica și Bibi au prezentat invitaților pasiunile lor și know-how-ul despre activitățile sportive pe care ei le suțin. Alături de ei, Andreea Perju, Livia Graur, Maria Radu, Simona Elena Țăranu, Andrei Leonte, Kamara, Marian Vasilescu, Petre Fumuru și-au testat aptitudinile sportive. Cu o vastă experiență, consilierii INTERSPORT au răspuns întrebărilor și au prezentat tendințele din domeniu.

Deschiderea magazinului INTERSPORT 2.0 marchează începutul unui nou capitol. Compania rămâne dedicată viziunii și motto-ului său „SPORT TO THE PEOPLE”, dezvoltând-o în același timp, cu această abordare inedită bazată pe pasiunea consumatorilor.

NOUA EXPERIENȚĂ ESTE AICI!
#newINTERSPORTexperience