CityVisionMagazine

O calatorie prin universul inmiresmat al câmpiilor din Provence

Cu toate că vara a ajuns la final, călătorim cu gândul la vacanţele de altădată, pe calea senzorială, cu ajutorul unor produse care aduc acest anotimp mai aproape de noi, indiferent de sezon.
În perioada în care culturile de lavandă înfloresc, peisajul devine feeric, iar lanurile se învecinează cu cele de grâu ori cu plantațiile de măslini și câmpurile cu trandafiri sălbatici. Astfel frumusețea colinelor și dealurilor din Provence pictează un tablou imposibil de descris în cuvinte. Simţurile renasc. Aromele aduse de fiecare pală de vânt te fac să crezi că ai pășit în paradis. De curând, am descoperit brandul de produse cosmetice Le Petit Olivier, care prin ingredientele folosite, aduce un suflu franțuzesc în peisajul autohton. Mai mult, acesta respectă corpul, omul și animalele, având la bază formule naturale. Așadar, se aleg beneficiile oferite de resursele pe care planeta ni le pune la dispoziție și se protejează mediul și lumea înconjurătoare.

Înființat acum mai bine de 20 de ani, în 1996, brandul Le Petit Olivier a creat produse de îngrijire a pielii chiar în inima regiunii Provence, un loc divin din sudul Franței, înconjurat de priveliști magnifice. Produsele lor conțin ingrediente și arome alese din natură, cum ar fi: uleiul de măsline, arganul, untul de shea, însă noutatea acestui sezon o reprezintă gama anti-poluare.
Cunoscută ca un adevărat aliat al frumuseții, floarea de migdală hrănește pielea, ajutând și la protejarea acesteia de factorii nocivi din aer. Specialiștii Le Petit Olivier au asociat floarea de migdală cu Moringa, un puternic purificator, pentru a oferi prima gamă completă de îngrijire anti-poluare a tenului. Moringa sau copacul vieții, așa cum este numit în India, are proprietăți miraculoase, printre care se numără și purificarea apei pentru a o face potabilă.
Gama Le Petit Olivier conține o cremă de curățare (Anti-Pollution Cleansing cream with Almond Blossom-150 ml), un gel exfoliant (Anti-Pollution Exfoliating Gel with Almond Blossom-75 ml), o mască sub formă de spumă (Anti-Pollution Foam Mask with Almond Blossom-75 ml),  o cremă de zi (Anti-Pollution Day Gel Cream with Almond Blossom-50 ml), cremă contur pentru ochi (Anti-Pollution Eye Contour Gel with Almond Blossom-15 ml) și Anti-Pollution Face Mist with Almond Blossom-50 ml.
Geluri de duş, şampoane, săpunuri solide şi lichide, măşti de faţă cu miresme îmbietoare, toate sunt fără parabeni, concepute pentru toate tipurile de ten. Folosind aceste game, poți simți prospețimea buchetului de arome: grapefruit, zmeură, lămâie, flori de cireș şi de portocal ori de migdală, coacăze roșii, trandafir, vanilie, lavandă și iasomie chiar la tine acasă.

Găseşti gamele pe:
– Facebook: https://www.facebook.com/lepetitolivier/
– https://www.instagram.com/lepetitolivierromania/