CityVisionMagazine

Vertical Entertainment prezinta „Calugarita: Misterul de la Manastire” din 7 septembrie la cinema

Producătorul James Wan, regizorul seriei de succes „Trăind printre demoni 1 şi 2” dezvăluie un nou colţ întunecat al universului horror cu filmul „Călugariţa: Misterul de la Mânăstire”. Regizat de Corin Hardy şi produs de Wan împreună cu Peter Safran, filmul are premiera în cinematografele din ţară din 7 septembrie.

După ce o tânără călugăriţă de la o mânăstire din România se sinucide, un preot cu un trecut zbuciumat şi o măicuţă novice sunt trimişi de Vatican să investigheze cauzele. Împreună trebuie să descopere secretul profan care ameninţă abaţia. Riscându-şi vieţile, credinţa şi chiar sufletele, aceştia se vor confrunta cu forţa malefică a calugăriţei demonice, pe care publicul a mai văzut-o în filmele „Trăind printre demoni”. Toate acestea vor transforma mânăstirea într-un câmp de luptă îngrozitor între cei vii şi cei blestemaţi.

Corin Hardy regizează filmul după un scenariu scris de Gary Dauberman („It”), bazat pe o poveste de James Wan şi Dauberman. Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter, Gary Dauberman, Michael Clear şi Todd Williams sunt producători executivi.

New Line Cinema prezintă „Calugăriţa: Misterul de la Mânăstire”, o producţie Atomic Monster/ Safran Company care are premiera pe marile din ţară pe 7 septembrie.