CityVisionMagazine

Îngrijire completă pentru vara aceasta

Cu toate că ne confruntăm cu un anotimp cam neprietenos, este totuși ultima lună de vară, iar gândul ne zboară inevitabil la zilele petrecute pe malul mării, la petrecerile în aer liber sau la cinele scăldate în lumina diafană a lumanărilor. Pentru ca o asemenea experienţă să fie desăvârşită din toate punctele de vedere și să nu te confrunți cu probleme cauzate de expunerea prelungită la soare, adaugă în trusă ta de călătorie produse de machiaj și cosmetice alese special pentru această perioadă. De această dată, ți-am pregătit o selecție autentic românească de la compania Farmec.

Cele mai utile produse pentru vară – indiferent că le foloseşti ziua sau pe înserat – sunt cele cu factor ridicat de protecție solară și de îngrijire a pielii după expunerea la soare, dar si uleiurile de plajă Gerovital Sun și produsele de protecție solară destinate copiilor din gama Gerovital H3 Derma+ Sun. Linia Gerovital Sun este formată din 21 de produse, care asigură o dublă fotoprotecţie (UVA și UVB). Acestea au o formulă ușoară și conferă o repartiție uniformă, dar și o absorbție rapidă în piele. Produsele sunt adresate tuturor categoriilor de consumatori, inclusiv copiilor și bărbaților și sunt adaptate cerințelor specifice ale pielii acestora. Gama Gerovital Sun are la bază ingrediente naturale, precum ulei organic de rodie, ulei de măsline şi vitamina E, care asigură un bronz rapid și sănătos. In vreme ce, Gerovital H3 Derma+ Sun este prima linie de produse solare dermatocosmetice din portofoliul Farmec si este adresată persoanelor cu piele sensibilă, predispuse alergiilor solare.

Pentru plimbările romantice, din timpul serii, îţi recomandăm gama de cosmetice Gerovital Beauty, care acoperă toate necesităţile unui machiaj complet şi include produse pentru ochi, buze şi obraji.
Şi ai şi de unde să alegi:

De asemenea, sunt disponibile Pudra compactă şi Fardurile de obraz, ambele având câte 3 variante cromatice, un Iluminator care asigură luciul natural şi uniform, datorită pudrei de diamant din compoziţie şi un Anticearcăn ce conferă fermitate și tonicitate zonei din jurul ochilor.

Iar pentru îndepărtarea machiajului, îţi recomandăm Laptele cu ulei de gălbenele. Totodată, nostalgicii vor fi încântaţi când vor descoperi noile ambalaje ale binecunoscutului brand Doina, îmbunătățite din punct de vedere al design-ului și funcționalității. Relansarea brandului presupune modernizarea ambalajelor, care acum au design sugestiv, cu combinații cromatice armonioase. Noile formate de prezentare sunt superioare și din punct de vedere al ergonomiei produselor. Astfel, toate produsele demachiante Doina sunt disponibile cu capace dotate cu flip-top, care permit dozarea corespunzătoare pentru utilizare și o sigilare mai bună a conținutului. În ceea ce privește formulările produselor, brandul Doina păstrează rețetele tradiționale, care au câștigat încrederea consumatorilor de-a lungul a peste 50 de ani.

Consumatorii pot achiziţiona produsele recomandate doar în reţeaua proprie de magazine de brand Gerovital şi Farmec, dar şi din magazinul online www.farmec.ro.