CityVisionMagazine

Maia Morgenstern, încântătoare în ii stilizate!

Într-un cadru de poveste, celebra actriță de teatru și film a pozat în ținute neoetnice, create special pentru ea. Maia Morgenstern a ales să îmbrace atât haine tradiționale, cât și neoetnice, mereu în tendințe, ce poartă semnătura IIANA.
“Ne bucură foarte tare colaborarea cu Maia Morgenstern și am creat special pentru această ședință foto, haine care să i se potrivească. În decoruri tradiționale, actrița a îmbrăcat fuste lungi și midi, rochii, ii tradiționale, bluze neoetnice cu imprimeuri digitale și pieptare ce pot fi ușor adaptate la o rochie clasică sau la o cămașă. Am petrecut câteva ore la Grădina Vlahia din Snagov, timp în care, actrița pur și simplu ne-a fermecat cu atitudinea și încântarea pentru tradiționalul românesc”, a mărturisit Alina Isakovic, managerul IIANA.
 
Odată cu lansarea acestor noi piese, brandul IIANA (www.iiana.ro) își îmbogătește colecția cu noi produse stilizate cu imprimeuri florale românești printate digital, dar și cu materiale etnice țesute la război, ce se regăsesc în creațiile neoetnice. “Imprimeurile digitale cu motive tradiționale românești sunt foarte apreciate de clienții noștri. După succesul de care se bucură ia urbană, am creat un nou produs: ia stilizată de oraș cu motive florale românești, printate digital, model care sper să fie la fel de apreciat. Tot în această categorie aș încadra și tunica cu același motive. De asemenea, cămășile Anuska și Maruska sunt piese expresive, moderne și versatile”, a adăugat Alina Isakovic.