CityVisionMagazine

Floria sărbătorește 8 ani de culoare

Floria.ro împlinește 8 ani de la momentul în care a început să coloreze cu flori zilele fiecărei persoane căreia îi sunt livrate buchete și aranjamente prin intermediul echipei sale. În 8 ani, Floria a livrat peste 130.000 buchete către destinatari din întreaga țară, dar și în destinații îndepărtate din lume, precum Hong Kong, Manila, Puerto Rico, Tokyo sau Dubai.

Buchetele si aranjamentele de flori pot fi comandate online cu livrare oriunde în România în 2 ore de la finalizarea comenzii, iar fiecare livrare este transformată într-o experiență memorabilă. Florile ajung la destinație proaspete, parfumate și sunt dăruite direct în mână destinatarului de către un curier agreat de Floria.

În fiecare zi, echipa Floria este martora exprimării sentimentelor prin intermediul florilor. Sunt întâlnite frecvent mesajele emoționante, versuri ce se întind pe câteva pagini, case umplute cu flori, buchetele uriașe cu sute de trandafiri sau cererile în căsătorie printre flori. Aceste comenzi inedite rămân nu doar în amintirea destinatarului și expeditorului, ci și în cea a echipei Floria.

8 ani, 8 culori

Cei 8 ani de experiență în floristică sunt reprezentați de Floria prin 8 culori populare ale florilor – roșu, roz, galben, verde, alb, violet, portocaliu, albastru – folosite pentru a crea colecții speciale aniversare, ce se bucură de reducere 8% în fiecare zi din perioada 10 iulie -18 iulie.

Buchetele propuse de floriștii Floria în cadrul #Floria8Ani #ColorBlock sunt un manifest pentru folosirea culorilor accent în buchete, nota distinctivă a buchetelor Floria de-a lungul anilor. În plus, culoare este ceea ce florile aduc în casa fiecăruia dintre noi, alaturi de bucurie și optimism.

Ziua Floria este sărbătorită pe data de 18 iulie, zi în care reducerea de 8% va fi disponibilă pentru orice buchet sau aranjament de pe site.