CityVisionMagazine

Un look de invidiat pentru nopţile lungi de vară

În această perioadă, gândul ne zboară inevitabil la vacanțele exotice, la petrecerile pe malul mării ori la cinele scăldate în lumina diafană a lumânărilor. Zilele de vară sunt lungi, iar soarele ne alungă din orașele populate și ne cheamă la mare, unde este liniște, în vreme ce nopțile sunt înmiresmate de florile fermecătoare. Pentru ca o asemenea experienţă să fie desăvârşită, adaugă în trusă ta de călătorie produse de machiaj alese special pentru acest anotimp. Vara aceasta, nu trebuie să lipsească, sub nicio formă, creionul de ochi, rujul lichid și oja semipermanentă.
Melkior a creat trei nuanţe noi pentru Creionul de ochi 24H Khol Kajal: Bronze (ref.11152), Green (ref.11153) şi Prune (ref.11154). Creionul de ochi 24H Khol Kajal are o culoare intensă și poate fi folosit ca tuș de ochi. Te ajută să-ți conturezi și să-ți definești forma ochilor, să trasezi anumite linii cu care să scoți în evidenţă un machiaj special și să subliniezi expresivitatea privirii tale.

Iată care sunt avantajele acestui tip de creion de ochi:

  1. Asigură acoperire uniformă.
  2. Prezintă o culoare intensă.
  3. Este uşor de estompat.
  4. Este uşor de folosit şi aplicat.
  5. Folosit ca tuş de ochi rezistă 24 ore.
  6. Poate fi folosit şi pe partea umedă a ochiului (ca şi khol kajal rezistă până la peste 5 ore).
  7. Nu se întinde.
  8. Este rezistent la transfer.
  9. Prezintă o formulă pe bază de ceară.
  10. Se bazează pe o combinaţie unică de ingrediente care asigură rezistenţa produsului.


Te-am convins, nu-i aşa?
Dacă da, atunci a sosit momentul să-ți creezi un look de senzație, punându-ți în evidența și zâmbetul fermecător. Melkior a conceput special pentru tine Rujurile Lichide Metalice. Nu usucă buzele și le menține catifelate, iar nuanțele sunt de-a dreptul irezistibile:

Textura lor este metalică, catifelată, mată şi extrem de pigmentată. Sunt rezistente, prezintă culori intense şi se aplică foarte usor.

De ce merită să foloseşti Rujurile Lichide Metalice Melkior? Iată avantajele:


Iar pentru un finish de excepție, îți prezentăm Oja Semipermanentă Cat Eye. Vrei un model special pe unghiile tale, însă nu te pricepi la pictura pe unghii, dar îți dorești o manichiură cu ojă semipermanentă interesantă? Atunci când mergi la salon sau la manichiurista ta, spune-i să-ți prezinte noua metodă de înfrumusețare a unghiilor. Recent, a fost lansată gama de OJĂ SEMIPERMANENTĂ CAT EYE și Magnetul aferent. Noua OJĂ SEMIPERMANENTĂ CAT EYE creată de Melkior este foarte pigmentată, are densitate medie și este destinată profesioniștilor. Se poate folosi ca atare sau împreună cu Magnetul pentru Cat Eye (ref. 28811).

Cum se foloseşte OJA SEMIPERMANENTĂ CAT EYE?
OJA SEMIPERMANENTĂ CAT EYE trebuie aplicată peste un strat de culoare neagră (oja semipermanentă neagră) uscată cu ajutorul lămpii UV LED. Ulterior, aplicăm un strat din OJA SEMIPERMANENTĂ CAT EYE aleasă, poziționăm MAGNETUL paralel cu unghia fără să o atingem, așteptăm câteva secunde, apoi uscăm. Este important să păstrăm cât mai fix Magnetul deasupra unghiei, la o distanță de 3-5 mm și să polimerizăm unghie cu unghie. Nu atinge cu magnetul suprafața unghiei cu Oja semipermanentă Cat Eye aplicată. Păstrează Magnetul în jur de 20 secunde nemișcat deasupra unghiilor, până când se transferă modelul configurat pe unghie.

Astfel vei arăta şi te vei simţi ca o divă, iar toate privirile vor fi aţintite asupra ta!