CityVisionMagazine

Cambridge Weekend: doua zile de simulari pentru certificarile Cambridge si consiliere gratuita pentru parinti

Parenting-ul este un job in sine. Si credem ca esti de acord cu noi cand spunem ca de multe ori este mai solicitant ca oricare alta activitate profesionala. Prin programa generoasa de cursuri de pregatire si sesiuni de evaluare a cunostintelor in limba engleza, Cambridge Educational vine cu solutii concrete, menite sa puna o caramida, la propriu, la creionarea unui viitor cat mai bun pentru generatiile tinere. In primul weekend din luna iunie (sambata, 2 iunie si duminica, 3 iunie), centrul de pregatire englez organizeaza un eveniment educativ, in cadrul caruia elevii isi vor putea testa cunostintele de limba engleza, iar parintii vor beneficia de consiliere gratuita si de un pachet complet de informatii despre examenele Cambridge.

De mai bine de cinci ani, Cambridge Educational (centru atestat Cambridge de pregatire in limba engleza) contribuie la formarea unei comunitati a vorbitorilor activi de limba engleza, insufland atat elevilor cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, cat si adultilor, mai mult decat cunostinte, un sentiment de apartenenta si de familiaritate. Ceea ce face diferenta la Cambridge Educational este METODA de predare unica, care nu mizeaza atat pe cantitatea informatiei, cat mai ales pe calitatea si longevitatea acesteia. Astfel, elevii nu doar vor reusi sa obtina certificarile Cambridge aferente nivelului de pregatire, ci isi vor aminti cu placere si fara efort ce au invatat la cursuri. Cu alte cuvinte, o pregatire “ca afara”, insa accesibila tuturor persoanelor si “prietenoasa” cu bugetele acestora.
La sediul Cambridge Educational de pe Str. Grigore Alexandrescu nr.64 (la jumatatea distantei dintre Piata Romana si Piata Victoriei), sunt gazduite atat cursuri de pregatire pentru certificarile Cambridge (acestea NU au termen de valabilitate), cu durata unui an scolar (septembrie – iunie), la care se adauga doua saptamani de pregatire intensiva, cursuri de conversatie pentru copii si adulti si cursuri de limba engleza pentru afaceri, cat si cursuri de vara (18 iunie – 18 august) in cadrul carora sunt perfectionate, in egala masura, cunostintele de engleza generala si arta conversatiei.
In perioada 2-3 iunie 2018, Cambridge Educational organizeaza cel mai asteptat eveniment educativ. Cambridge Weekend inseamna doua zile pline de testari si sesiuni de evaluare a cunostintelor de limba engleza pentru elevii claselor 0-4, 5-8 si 9-12, in vederea obtinerii certificarilor Cambridge aferente nivelului de pregatire: YLE (Young Learners English) – teste extrem de atractive pentru elevii claselor primare (0-4), KET (Key English Test), PET (Preliminary English Test) si FCE (First Certificate in English) – examenele destinate tinerilor din clasele 5-8, respectiv 9-12. La cerere, in cadrul evenimentului pot fi organizate si simulari pentru obtinerea Cambridge CAE (Certificate in Advanced English), o atestare a competentelor lingvistice superioare.
Simularea examenelor dureaza aproximativ trei ore, se desfasoara in prezenta profesorilor de limba engleza certificati Cambridge si include probe scrise, de vorbire si audio (reading&writing, speaking si listening). De ce este importanta o asemenea simulare?

In primul rand, pentru a stabili care este nivelul real de pregatire al elevilor si implicit, care este sansa acestora de reusita in obtinerea certificarii dorite. In al doilea rand, pentru a orienta tinerii inspre sustinerea examenului cu cel mai mare procent de succes, raportat la competentele dobandite pana in momentul respectiv. Ulterior sesiunii de evaluare, timp de doua saptamani, Cambridge Educational ofera pregatire intensiva, organizata in cate 5 sedinte de 4 ore/ saptamana, in vederea sustinerii examenelor Cambridge, programate in finalul lunilor iunie si iulie. Pregatirea pentru examen, include absolut toate materialele necesare, de la suporturile de curs si teste speciale pe formatul examenului, pana la o serie de materiale complementare.
In timp ce copiilor le sunt testate cunostintele de limba engleza in cadrul simularilor pentru examenele Cambridge, parintii sunt invitati sa ia parte la seminarul gratuit cu tema „Everything about Cambridge exams”, in cadrul caruia beneficiaza de consiliere din partea profesorilor si de ghidare in alegerea programelor de evaluare sau a cursurilor. Practic nicio intrebare nu ramane fara raspuns, intreaga comunicare mizand pe transparenta si autenticitate.
Cambridge Weekend are loc pe 2 si 3 iunie 2018, ora 10:00 a.m la sediul Cambridge Educational, situat pe Strada Grigore Alexandrescu nr.64. Taxa de evaluare pentru copii este de 50 lei, iar pentru parinti, consilierea este gratuita. Data limita de inscriere la sesiunile de evaluare (sambata, 2 iunie – proba scrisa, iar duminica, 3 iunie – proba de vorbire/speaking) este 31 mai 2018, locurile putand fi rezervate la numarul de telefon 0724 485 645.