CityVisionMagazine

Idei inspirate de cadou pentru Craciun

Iată că sărbătorile se apropie şi presiunea de a găsi un cadou original, inedit, nemivăzut pentru cei dragi, dar și pentru partenerii de afaceri, este din ce în ce mai accentuată. Pentru reprezentantele sexului frumos pare ceva mai ușor: o bijuterie, un parfum, o geantă. Dar parcă atunci când vine vorba de cadouri masculine, este mai greu de ales ceva potrivit. Avem de ales între o cravată, o pereche de butoni, un parfum… însă devin ușor impersonale, mai ales când ani la rând ai cumpărat cam același lucru.
Pentru cei aflați în pană de inspirație privind cadourile de Crăciun de anul acesta, fie că vorbim de cadouri pentru familie și prieteni sau chiar pentru partenerii de afaceri, vă propun o soluție simplă și eficientă: o comandă online pe FlorariaMobila.ro!

Un aranjament cu brad, conuri, globuri și beteală este un cadou potrivit și pentru doamne și pentru domni, dar și pentru rude și pentru colaboratori de la birou, indifferent de vârstă. Plus că este încărcat de emoția și spiritul Crăciunului și poate fi personalizat la nivel cromatic. Întrunește, așadar, toate condițiile pentru a fi desemnat darul perfect care te scoate din orice încurcătură.
Se poate alege și varianta de inspirație americană: o coroniță de atârnat la ușa de la intrare, cu ramuri de brad ornate cu globuri colorate și panglici vesele. Sau, dacă relația cu destinatarul este cu adevărat special, poți opta pentru achizționarea unui brad în ghiveci gata împodobit.
Prețurile pentru aceste decorațiuni de Crăciun variază între 80 și 250 de lei.
Cu o experiență de 5 ani pe piața din România, FlorăriaMobilă.ro este furnizorul ideal de aranjamente florale care necesită livrare rapidă. Oferă transport gratuit în București și serviciul de reconfirmare a comenzii prin trimiterea fotografiei cu produsul livrat pentru validare.
Stai fără grijă, poți plăti și cu cardul! Iar la cea de-a treia comandă primești și un cadou surpriză. În plus, în prețul cadoului mai este inclusă și o felicitare cadou și ai la dispoziție și sugestii de mesaje dacă ești în pană de idei pentru urări prin care să îi surprinzi pe destinatarii cadoului.
Pentru și mai multe idei de cadouri unisex accesează site-ul http://www.florariamobila.ro/