CityVisionMagazine

Rochiile de mireasă Alice Design

An de an, brandul nostru pregătește pentru viitoarele mirese colecții unice și speciale, încercând să fie pe placul cât mai multor domnișoare. În atelierele Alice Design încercam zi de zi să creăm rochii de mireasă ce pot fi purtate la orice vârstă!

Fiecare colecție în parte are la bază o cercetare amănunțită a cerințelor clientelor, a celor mai noi și prețioase materiale de pe piață, dar și crearea de tipare specializate!

Pentru anul 2018, pregătim o colecție capsulă specială intitulată “Jewel” cu care vom ieși din zona de confort a designului nostru obişnuit! Va fi o colecție extravagantă, senzuală și îndrăzneață, cu influențe orientale, accesorizată, cu materiale luxoase și delicate!

Totodată vom avea la bază colecțiile clasice cu care am obișnuit deja clientele. Rochii stil prințesă brodate manual cu trene lungi, rochii fluide din mătase, dantelă Chantily fină și nelipsitele rochii tip sirenă!

Lansarea noii colecții va fi pregătită împreună cu inaugurarea showroom-ului reamenajat în ton cu noile tendințe! Vrem să intrăm în noul an cu un look fresh, diferit din toate punctele de vedere, începând cu aspectul magazinului şi al atelierului care va fi la vedere, în așa fel încât clientele pot vedea cum se realizează rochiile și cum lucrăm noi. Brandul nostru va oferi viitoarelor mirese accesorii în ton cu fiecare rochie de mireasă, voaluri brodate, diademe și coronițe prețioase, dar și cape sau bolerouri. Nu vor lipsi nici clasicele voalete, create manual, modele unicat pentru rochiile de mireasă sau seară.