CityVisionMagazine

Parfumerie masculină

  1. ISSEY MIYAKE – L’eau Majeure D’Issey – EDP 100 ml

În 2016, L’Eau d’Issey Pure a oferit o interpretare contemporană a L’Eau d’Issey (1992): dimensiunea feminină a apei, în formă ei cea mai limpede. Doar o picătură. Promisiunea de viață, de natură în făurirea ei… Azi, L’Eau d’Issey pour Homme găsește o nouă expresie cu L’Eau Majeure d’Issey. Noua aromă își ia inspirația din apă ca un simbol masculin de putere și mișcare. Apa, într-o notă majoră. Primordială. Esențială. Elementară. Apa – ca principiu al creației. Modelarea materiei prin mișcarea perpetuă. Lustruind o bucată de lemn, o piatră sau sticlă până la perfecțiune. Așa cum lumina soarelui este prinsă pe creasta unui val, bergamota luminoasă și grepfruitul aduc strălucire îmbrățișând notele aromate. Un vânt uscat suflă sray-de-mare pe o notă lemnoasă inovativă, saturată cu acorduri de sare și minerale. Conectând aroma cu L’Eau d’Issey Pure, o supradoză de Cashmeran evocă delicatețea și senzuala plutire a unui lemn netezit de apa mării. Lemnul de ambră vibrantă mărește urma aromei a acestui Nou Val acvatic pentru bărbaţi.

  1. ZADIG&VOLTAIRE – You Rock! – EDP 50 ml

Just Rock! Pour Lui. Noua apă de toaletă sub semnătura Zadig&Voltaire ne răsfață cu arome de patchouli negru învăluite în tămâie. Pentru nota de bază vanilia neagră și boabele tonka se îmbină într-un dans armonios cu notele condimentate. Aroma intens lemnoasă a bărbatului misterios, extrem de încântător care debordează de o nonşalanţă asumată. Notele de top, reflectă personalităţi puternice și distincte care setează tonul: iasomie pentru ea, citrice pentru el. Armoniile sunt atinse prin notele de castane și tămaie. Negrul masculin și albul feminin, echilibrul perfect în imprevizibil. Semnătura care naşte dependenţa Zadig&Voltaire.

“Nu-mi pot imagina viața fără parfum. Îmi place când lasă o urmă, ce trasează o personalitate puternică. Este o alchimie între tine și altcineva.” – Thierry Gillier, fondatorul casei.

  1. BOSS THE SCENT INTENSE for him – EDP 50 ml

BOSS Parfums duce jocul puternic al seducției la nivelul următor prin lansarea noului BOSS THE SCENT INTENSE: cele două noi arome intense și seducătoare pentru el și pentru ea. Construit pe succesul BOSS THE SCENT și BOSS THE SCENT for her, BOSS THE SCENT INTENSE reprezintă următorul capitol în povestea seducției, în care puterea intensificată a aromei se dezvăluie Bărbatului BOSS și Femeii BOSS pe măsură ce simțurile lor răspund puterii consumatoare. Pentru el, notele de top condimentate de ghimbir sunt intensificate prin adăugarea de cardamom. Notele de mijloc ale parfumului – exoticele note de fruct de maninka – sunt amplificate pentru un efect maximizat, în timp ce prin adăugarea de vanilie la bază se combină cu bogăția de notele de piele pentru a crește puterea magnetică a aromei.

Disponibile în România prin reţeaua de parfumerii Douglas şi pe  www.douglas.ro.