CityVisionMagazine

Parfumerie feminină

  1. ELIE SAAB: GIRL OF NOW – EDP 90 ml

Un elixir cu totul unic care reflectă toate fațetele migdalei. Sophie Labbe și Dominique Ropion, cei doi maeștrii parfumieri au redat notele de migdală extrem de dependente învăluite de semnătura olfactivă ELIE SAAB: Floare de Portocal și Acord de Patchouli. Asemeni broderiilor care îmbogățesc creațiile designerului, Para și Mandarina conferă aromei strălucire. Fisticul proaspăt copt, inspirație din Liban, întărește aroma de Migdală. Inovația aromei vine de la floarea creată exclusiv pentru Girl of Now: Floarea Ormond. Croită cu grație și precizie asemeni unei rochii, dezvăluie treptat fațetele sale: Absolut de Floare de Portocal și Esența de Migdale. Alăturată unui buchet bogat de Iasomie Albă și Flori de Magnolie, noua floare are un efect de amplificare a strălucirii, bucuriei și feminității aromei. Casmeranul care învăluie Boabele Tonka și cremosul Lapte de Migdale fac ca nota de bază să fie una luxoasă și caldă, în timp ce notele de Patchouli prelungesc misterul aromei ce rămâne bine imprimata pe piele. Aroma preferată a couturier-ului, Absolutul de Flori de Portocal, emană strălucirea și grația înnăscută. Când este distilată cu Esența de Migdală amară, această floare albă este îmbogățită cu tonuri gurmande și o nouă senzualitate. Astfel se naște floarea Ormond!

  1. ZADIG&VOLTAIRE – You Rock! – EDP 50 ml

Just Rock! Pour Elle. Noua apă de parfum sub semnătura Zadig&Voltaire debordează de note de Patchouli alb învăluit în tămâie. Notele de bază gurmande sunt luminate de absolutul de iasomie. Aroma dedicată femeilor electrice, pline de viață, de o eleganță rebelă. Materialele prețioase se combină, fiecare notă reprezintă o declarație care încarnează stilul casual chic al brandului. Notele de top, reflectă personalităţi puternice și distincte care setează tonul: iasomie pentru ea, citrice pentru el. Armoniile sunt atinse prin notele de castane și tămaie. Negrul masculin și albul feminin, echilibrul perfect în imprevizibil. Semnătura care naşte dependenţa Zadig&Voltaire.

“Nu-mi pot imagina viața fără parfum. Îmi place când lasă o urmă, ce trasează o personalitate puternică. Este o alchimie între tine și altcineva.” – Thierry Gillier, fondatorul casei.

  1. BOSS THE SCENT INTENSE for her – EDP 50 ml

Instigate de alura aromei celuilalt, simțul vederii al protagoniștilor, sunetul și mirosul devin înălțătoare și interconectate. Pe măsură ce se angajează într-un joc puternic al egalității, călătoria seducției ia o nouă și intensă calitate în timp ce realizează intimitatea; BOSS THE SCENT INTENSE dezvăluie potențialul incredibil pe măsură ce se apropie. Călătoria seducției începe când ochii lor se întâlnesc. După ce analizează încăperea în care el se regăsește, ea se vede pe ea însăși – dar ea deja îl fixează cu atenție. Ei sunt fermecați, lumea din jurul lor se șterge în fundal pe măsură ce se apropie atraşi ca un magnet unul de altul. Pentru ea, notele fructate de top irezistibile de piersică scăldată în miere sunt potențate pentru a se întâlni cu absolutul de floare orientală de osmanthus care se intensifică în notele de mijloc. Baza afrodiziacă de cacao prăjită este intensificată pentru a spori puterea de seducție, în timp ce notele de vanilie îmbogățesc frumusețea senzuală și eleganța.