CityVisionMagazine

The Night to Remember – O poveste de succes cu aromă de țigări de foi

Compania Exclusiv Distribution a ajuns să dețină în portofoliu cele mai importante branduri din domeniul țigărilor de foi: Rocky Patel, locul doi cotă de piață în Statele Unite ale Americii; Aj Fernandez, care are în portofoliu “New World”, țigara anului 2014; Gurkha, cel mai exclusiv brand din lume; Plasencia, cel mai mare producător de țigări de foi din lume, singurul care fabrică țigări de foi din tutun 100% organic, așa cum se poate vedea și pe site-ul de prezentare www.trabucuripremium.ro.

Dorin Chiţiba a înființat compania în anul 2008 și a început activitatea importând țigări de foi marca Rocky Patel.

Renumitul producător de trabucuri și-a întâlnit consumatorii din România în cadrul primului eveniment select de degustare de trabucuri The Night To Remember, stropit cu băuturi fine, în acorduri de muzică bună. Exclusiv Distribution s-a lansat astfel și pe piața evenimentelor premium la care vor participa proprietarii brandurilor din portofoliu, evenimente ce se vor remarca prin stil și rafinament, menite să îi îmbie pe participanți spre o stare de relaxare și confort. Anul următor, compania își va adăuga în portofoliu alte două brand-uri mari din această industrie, dar va integra și oferirea de noi servicii în premieră națională.

Munca asiduă, călătoriile în căutarea celor mai inedite arome pe care tutunul poate să le ofere și echilibrul perfect între gusturi complementare fac din țigările de foi Rocky Patel un produs preferat de bărbații care iubesc stilul, eleganța, rafinamentul și, în primul rând, trabucurile premium. De la ambalare, marketing, îmbunătățirea amestecurilor și orice alt aspect ce ține de crearea unui trabuc, Rocky Patel a venit întotdeauna cu idei proaspete și tehnici noi.

Toți furnizorii companiei Exclusiv Distribution sunt din afara țării, respectiv Statele Unite ale Americii, Nicaragua, Austria, Germania, țări cu un istoric solid în domeniul afacerilor cu care compania are relații. Totodată compania importă în exclusivitate pentru România umidificatoarele electronice pentru țigări de foi marca Cigar Oasis din Statele Unite ale Americii. Modul profesional de vânzare al acestor produse care necesită o atenție deosebită, cât și implicarea directă a domnului Dumitru Dorin Chiţiba, expert în tabac de lux, a făcut ca în decurs de trei ani să aibă peste 70 de locații de vânzare în toată țara, gama de produse importate ajungând la 183 de produse distincte.