CityVisionMagazine

Liliana Păun, parapsiholog: “Am primit la naștere acest har, să-mi fie atât ajutor cât și povară”

 Parapsihologia este ştiinţa conştiinţei; ea reprezintă unul dintre domeniile psihologiei de cunoaştere a unor fenomene datorate activităţii psihice care nu pot fi explicate prin percepţiile noastre uzuale, depăşind posibilităţile de interpretare ale psihologiei clasice şi care se derulează în alt plan decât cel al universului newtonian, adică fără intervenţia unor energii cunoscute. Născută la Târgu Jiu și mutată de ani buni in București, Liliana Păun, parapsiholog, a devenit in scurt timp un adevărat brand, fiind cunoscută drept „clarvăzătoarea vedetelor”. Ce înseamnă acest lucru şi cum şi-a descoperit harul, aflăm chiar de la doamna Păun.

Spuneţi-ne mai multe despre dumneavoastră. Cum v-ați descoperit acest har al clarviziunii?

O scurtă descriere despre mine: sunt o persoană foarte sociabilă, prietenoasă, sinceră, uneori chiar exagerat de sinceră. Am iubit și iubesc foarte mult familia și prietenii apropiați mie. Duc o viață normală. Acest har l-am primit la naștere, să-mi fie atât ajutor cât și povară. Spun povară pentru că este dificil să știi ca nu întotdeauna prietenii iți sunt prieteni și să treci cu vederea anumite lucruri.

Sunteţi numită clarvăzătoarea vedetelor, iar prezicerile dumneavoastră s-au adeverit în multe cazuri. Care au fost acestea?

Mi se spune clarvăzătoarea vedetelor din anumite motive, dar cel mai important este următorul:

– Am fost întrebată în diverse emisiuni despre personalităţi autohtone și nu am dat greș, după cum au arătat dovezile privind aceste adevărate vedete. Nu-mi place să dau exemple pentru că nu am acceptul acestora, dar dumneavoastră puteți verifică. Sunt foarte discretă profesional.

Care a fost prima dumneavoastră clarviziune?

Prima clarviziune a fost la vârsta de 7 ani, când speriată și trezită dintr-un coșmar, i-am spus mamei că am visat un șarpe la fereastra casei noastre. Mama avea să constate în secunda imediat următoare că am avut un vis premonitoriu.

Ce părere aveţi despre oamenii care afirmă că au primit acest dar, însă totul se dovedeşte a fi o minciună.

Constat, din păcate, că se nasc peste noapte și s-au înmulțit ca ciupercile după ploaie acești falși „clarvăzători”. Ce părere să am? Că sunt niște persoane fără frică de Dumnezeu, fără caracter și fără conștiință.

Care consideraţi că a fost cea mai mare realizare profesională de până acum?

Am avut foarte multe realizări pe parte profesională, fac ceea ce fac de când aveam o vârstă foarte fragedă (acum 20 și ceva de ani când am obținut prima diplomă de Bioterapeut), după aceea am urmat mai multe cursuri, unde am obținut diverse diplome: Reiki, Hipnoterapeut, Numerologie, Astrologie, etc. Orice viziune sau o previziune asupra unei persoane a fost o realizare.

Cum vă petreceţi timpul liber? Ce vă linişteşte şi vă face fericită?

Trebuie să recunosc că am un program foarte incărcat, iar de multe ori din dorința de a ajuta cât mai mulți oameni uit să mai dorm. Astfel dimineţile devin nopți albe. Nici nu știu ce să vă răspund pentru că la mine toate zilele sunt ocupate cu întâlniri și prea puțin mai am timp și pentru mine. Dar asta este cea mai mare satisfacție: să îi ajut pe cei din jur.

Mai obişnuiesc să ies cu fiul meu, Geo, și nora mea la pescuit, atunci când avem timp. Liniștea mea sufletească este atunci când familia mea și prietenii mei sunt bine, atunci eu sunt foare fericită și împlinită. Iar pentru sufletul meu rămân pasiunile mele, muzica şi pescuitul, care mă relaxează.

Care sunt planurile dumneavoastră de viitor?

Pe viitor, îmi doresc liniște sufletească pe care nu o am în totalitate deoarece soțul meu a murit și am rămas singură, dar și să fiu sănătoasă și să am o viață liniștită și fericită.

Privind retrospectiv, dacă aţi putea să daţi timpul înapoi, ce anume aţi schimba în viaţa dumneavoastră?

Da, este o întrebare foarte importantă și interesantă. Caracterizându-mă, cred că ar fi sinceritatea. În urmă cu trei ani, când soțul meu a murit, eu am simțit că va pleca dincolo și nu am avut influența maximă pentru a-l opri. În rest sunt foarte mulțumită și nu aș schimba nimic. Pot spune că am avut o viață fericită și împlinită.

Unde vă pot găsi cei interesaţi?

Cei interesaţi mă pot contacta la numărul de telefon – 0766.812.065. Elena Păun – cunoscută ca Liliana Păun.

Interviu realizat de Părău Andrada Cleopatra