CityVisionMagazine

Dermia Solution – cea mai noua tehnologie de rejuvenare a tenului

Un ten luminos si fara riduri este visul oricarei femei care s-a confruntat cu probleme ale pielii. Din cauza ritmului de viata foarte alert si poluarii, ce aduce dupa sine un stil de viata nesanatos, simtim nevoia unor solutii eficiente cu rezultate imediate cand vine vorba de intretinerea si rejuvenarea tenului.

Specialistii de la centrul de intretinere faciala si corporala Beauty9 spun ca noul tratament cosmetic anti-aging Dermia realizat cu aparatul Skinfaktor reprezinta solutia in acest sens. Acest tratament combina produse dermatocosmetice de ultima generatie, bazate pe nano-molecule de acid hyaluronic , pelling-uri bazate pe alfahidroxiacizi (acizi din fructe) cu concentratie maxima de 20% si tehnologia de micro-dermoabraziune si micro canale ce are rezultatele unui tratament medical.

Cum functioneaza?

Se incepe cu o purifiere blanda cu cleasing gel, urmat de un peeling biologic de mare eficacitate si poliabraziune. Discurile rotative ale aparatului creeaza un efect abraziv pe suprafata pielii. In plus, coroanele continua stimularea micro-circulatiei prin intermediul miscarilor de masaj. Una dintre cele mai spectaculoase inovatii ale sistemului este procedura de micro activare  M care este utilizata pentru a deschide stratul superior al epidermei, delicat si fara durere.

Sistemul faciliteaza o stimulare definita a epidermei, imediata si extrem de eficienta de penetrare a agentilor activi.

In plus, realizeaza reactivarea functiilor pielii si stimuleaza sistemele proprii de reparare a acesteia.

Tehnica este completata eficient cu o alternativa la injectiile impotriva ridurilor sau mezoterapie. Micro Activarea S faciliteaza tratamentul local special al ridurilor mici si cicatrici deschizand stratul superior al pielii.

Cu Micro Activarea S cele mai mici zone ale pielii sunt tintite local si tratate intens. Micro Activarea S elibereaza, de asemenea, impulsuri pentru a intensifica regenerarea pielii. Pe durata tratamentului, cei mai concentrati agenti activi de Power Lift Serum (Argireline) sunt plasati direct in riduri.

Mastile de final lifting si regenerare, dar mai ales produsele cu acid hialuronic si complex de lifting aplicate in tratament, sunt exceptionale si sunt insotite de produse speciale pentru utilizarea acasa, pentru a intretine si imbunatati rezultatele unice obtinute cu Dermia Skinfaktor.

 

Avantajele si rezultatele noului tratament anti-aging Dermia Skinfaktor

Reprezinta o reala alternativa a injectiilor impotriva ridurilor sau a mezoterapiei datorita faptului ca stimuleaza regenerarea pielii, imbunatateste elasticitatea acesteia, reactiveaza functiile pielii din zonele cu riduri sau cicatrici si reduce liniile de expresie.

Rezultatele sunt formidabile si se vad chiar dupa prima sedinta in cazul liniilor de expresie , a tenurilor seboreice, a cicatricilor post acneeice si a tenurilor lipsite de fermitate, densitate si luminozitate.

Tratamentul nu se adreseaza unui anumit grup de varsta, este personalizat in functie de problemele pielii si poate include zone precum fata, gat si decolteu, iar intretinerea rezultatelor se face si prin folosirea produselor pentru acasa, unde Dermia Solution vine cu o gama completa pe care specialistii nostri o prezinta in cele ce urmeaza:

Cleansing Gel – gel de demachiere pentru dimineata si seara

Skin Corrector – tonic ce va ofera o exfoliere usoara, recomandat in fiecare seara dupa demachiere

Hyaluron Complex Plus – un concentrat pe baza de acid hyaluronic si colagen ce se aplica in fiecare dimineata si seara dupa demachiere, iar seara dupa Skin Corrector

Cell ballance light cream – crema de final ce se aplica in ultimul pas de ingrijire acasa

Strech lift mask –  masca cu efect anti-aging ce ofera efect instant de remodelare

Hydro Gel face mask – masca pe baza de acid hialuronic ce iti ofera o hidratare instanta a tenului si o estompare a ridurilor fine

Tratamentul cu Dermia Solution il gasiti la centrul de intretinere faciala si corporala Beauty9 de pe strada Simon Bolivar nr 9, zona Dorobanti. Beauty9 este un concept unic care beneficiaza de cea mai importanta investitie tehnologica din Romania. O echipa de profesionisti formata din  kinetoterapeuti si esteticene  va sta la dispozitie pentru a stabili impreuna cu dumneavoastra obiectivele de infrumusetare . Tratamentele sunt personalizate si adaptate stilului de viata al pacientilor. Frumusetea incepe cu noi!