CityVisionMagazine

Lansarea music-video-ului "just A letter în regia" Octavian Fînaru

Lansarea music-video-ului primului roman-scrisoare din toate timpurile, „A”, va avea loc marţi, 24 Octombrie, ora 19:00, în cadrul Băneasa Shopping City – Grand Cinema and More, Sala Epika. Vizionarea music-video-ului va fi acompaniată de trupa Vunk, melodiile cântate de Cornel Ilie transmiţând mereu un mesaj special publicului, iar în opinia lui Octavian, acestea sunt ca o mărturisire directă a unor sentimente din carte şi music-video transpuse pe înţelesul tuturor.
Evenimentul este produs de ARTAVI Studios, companie canadiană fondată de un român, iar viziunea companiei este să pună România înapoi pe harta culturală a lumii. “A” este începutul acestei misiuni, o scrisoare de dragoste de 200 de pagini publicată integral ca o carte care contribuie la dezvoltarea literaturii universale, aducând o nouă specie în genul epic: romanul-scrisoare.
Music-video-ul just A letter, în regia lui Octavian Fînaru, cel care semnează şi textul scrisorii, este o introspecţie în sufletul expeditorului, prezentându-ne momente din povestea de dragoste pe care el şi le aminteşte în timpul scrierii scrisorii… Acesta va fi prezentat în noiembrie pe ţărâmul Hollywood-ului, în cadrul American Film Market, în Santa Monica, Los Angeles, un festival internaţional de film la care vor participa marii producători şi regizori ai lumii.
Regizorul şi scenaristul Octavian Fînaru, împreună cu o parte din echipa de producţie a companiei ARTAVI Studios, va fi prezent la Los Angeles, pentru a lansa ediţia internaţională a cărţii – “A”. Romanul a fost lansat în România în luna iunie 2017, la Hotel Intercontinental, în trei ediţii: standard (tip plic), deluxe (plic din hârtie manuală cu sigiliu cu ceară) şi pergament (o rola de 15 metri care cântăreşte 3 kilograme).
Echipa pregăteşte atât un turneu naţional, în marile oraşe din România, cât şi unul internaţional, în oraşe precum Berlin, Rotterdam, Paris şi Bruxelles.
Despre autor
Scriitor, regizor, impresar, producător de film şi de teatru şi fondator al ARTAVI Internaţional Entertainment, Octavian Fînaru a debutat în scenaristică în 2010, cu romanul Grigore: “Încă de când am scris primele rânduri, scopul acestui proiect a fost ecranizarea – România are nevoie de un asemenea film”- Aşa şi-a înfiinţat propria companie sub care activează din 2011: a regizat mai multe piese de teatru şi a iniţiat tinerii actori în teatrul-forum-concept brazilian înfiinţat de Augusto Boal, organizând workshop-uri şi regizând spectacolele Primul pas.
Despre carte
Demnă de Cartea Recordurilor, „A” este primul român‐scrisoare din toate timpurile. Întreaga carte, de la prima până la ultima pagină, este o singură scrisoare: scrisoarea lui către ea…
După o despărţire în care au rămas cuvinte nespuse, el se retrage în liniştea mării şi începe scrisoarea către ea. Timp de un an şi jumătate, retrăieşte emoţiile lor, fiecare moment al poveştii. Apoi îi trimite scrisoarea… Povestea este surprinzătoare şi chiar miraculoasă, pentru că atinge speranţa oricărei dame de a întâlni o iubire eternă, un refugiu care va arata că, în continuare, totul va fi frumos şi împlinitor.
Sponsori: My Cliniq – Creator of Beauty, Cherie Hotel Boutique & Restaurant, Buchete Altfel, Castel Film Studios, Complex Sportiv 2000, Cristallini, Geta Voinea Hair&Beauty Salon, Geta Voinea Factory, Handsome Monk, The Achemists, Şcoala de Make-up Raluca Paraschiv, Laurenţiu Florea, Consiglieri, Motomedia, Pizza Hut, Cezanne, vitam!n aqua, Premier Palace Spa Hotel
Parteneri media: Click!pentru femei, kfetele.ro, City Vision Magazine, eva.ro, Stylished Magazine, vipstyle.ro,

Social Agenda
Mai multe info:
https://www.romanscrisoare.ro
https://www.facebook.com/romanscrisoare
https://www.facebook.com/oficialoctavianfinaru
RSVP: Manifesto Events&PR – office@manifestoevents.ro I +40 767 329 019