CityVisionMagazine

Blueberry Pool by Ambasad’Or

Blueberry Pool by Ambasad’Or

Piscina Blueberry reunește distracția, muzica, razele soarelui și buna dispoziție cu luxul. 

Cu toții am auzit de Piscina Blueberry datorită petrecerilor fabuloase pe care le găzduiește în fiecare vară. E imposibil să n-o faci, când la Ambasad’Or Events au loc cele mai spectaculoase pool party-uri din capitală: cu cea mai bună muzică, dans, show-uri inedite ale Blueberry Girls și și distracție cât cuprinde.

 

Piscina semiolimpică din cadrul complexului Ambasad’Or Events poate „uda” peste 300 de persoane în senzaţionalele „espuma party” sau te poate vrăji definitiv cu show-urile dansatorilor și animatoarelor. Zona de agrement Bluberry Pool poate găzdui petreceri tematice (Hawaii, Egiptul antic, Geisha Party, Saint Tropez sau… orice altceva vă trece prin cap).

 

Blueberry Pool ține neapărat să vă surprindă, dispunând de șezlonguri din ratan, 2 jacuzzi pentru răsfățul suprem al invitaților și 4 baldachine cu draperii din damasc. Toate astea, pentru a vă face să vă simțiți în al nouălea cer. Canapelele din piele și candelabrele pentru zona VIP, hamacurile care dau un aer exotic, dar și barul cu băuturi fine desăvârșesc luxul.

 

Blueberry Pool te vrea cu orice preț si este imposibil să spui nu. Daca vrei mai mult, ai mai mult. În timp ce unii vor să petreacă, alţii vor să guste din meniul internaţional al Maeștrilor Bucătari ai Restaurantului Broadway. Terasa este perfectă pentru asta!

 

Blueberry Pool vrea să te uimească: foarte aproape de piscină, te poţi relaxa într-una din camerele Complexului Ambasad’Or sau te poţi bucura de o narghilea, neapărat acompaniată de o cafea turcească la nisip, după vechile reţete otomane.

 

În vara asta, poți fi cine vrei tu la Ambasad’Or, pentru că visele devin realitate.