CityVisionMagazine

Tratamente şi tehnologii de ultimă generație în domeniul frumuseții

Pasionată de sănătate și frumusețe, managerul clinicii Dasdem, Andrada Demir, se numără în prezent printre cele mai tinere femei din țară, care ocupă o funcție de conducere într-o clinică de estetică medicală.

Cum a luat fiinţă clinica Dasdem? Care este povestea sa?

Clinica Dasdem este deschisă de anul trecut, aşadar suntem la început de drum. Decizia a venit oarecum natural din interesul meu pentru sănătate și frumusețe. Tratamentele pe care am ales să le aduc în clinică sunt cele care și-au dovedit cu succes rezultatele pe propria mea piele, însă nicio altă clinică din București nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor mele. Acest lucru m-a determinat să pun în practică acest concept. Astfel, am pus bazele unui loc special unde pacienții să se relaxeze, să se simtă confortabil și să uite de toate problemele cotidiene. Am creat o clinică de estetică medicală de lux, cu servicii personalizate, oferite de medici și specialiști cu experiență în domeniu. Contează foarte mult să te relaxezi într-un ambient curat și luxos, care deține o echipă bine pregătită ce se mulează perfect și vine cu soluții pentru nevoile tale.

Spune-ne mai multe despre tine. Unde ţi-ai definitivat studiile și ce te-a determinat să pui în practică această idee?

Sunt o persoană activă, perfecționistă și îmi place să mă implic în diverse activități care să mă ajute să cresc atât personal, dar mai ales profesional. Sunt licențiată în Drept și în prezent urmez cursurile facultății de medicină dentară din cadrul Universității Carol Davila. Poate vă întrebați de ce sunt așa diferite facultățile. Am absolvit Facultatea de Drept pentru a pune bazele dezvoltării businessului, iar medicina este pasiunea mea. Acesta a fost și principalul motiv care m-a determinat să deschid clinica Dasdem. Îmi doresc să influențez sănătatea și frumusețea estetică și să vin în întâmpinarea tuturor persoanelor care sunt atente la îngrijirea personală.

Care sunt serviciile oferite de echipa Dasdem?

Echipa Dasdem este tânără și dinamică, formată din medici și terapeuți cu formare profesională continuă, gata să ofere celor mai exigenți pacienți servicii de lux, tratamente corporale și faciale realizate cu produse acreditate și aparate de ultima generație, revoluționare și noninvazive, de la cele mai importante branduri internaționale. Oferim proceduri cu cele mai performante lasere pentru epilare definitivă, tratamente de slăbire localizată care înlocuiesc cu succes procedurile chirurgicale și tratamente pentru un ten perfect curat, neted și strălucitor.

Precum spunea Henry David Thoreaun „să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul.” Noi, echipa Dasdem, ne reamintim întotdeauna că nu aveam o a două șansă, pentru a face o primă impresie bună.

Care sunt prețurile estimative pentru procedurile amintite mai sus?

În prezent, indiferent de jobul pe care îl avem, toți ne confruntăm cu lipsa timpului și stresul zilnic. Ne lipsesc momentele de relaxare, suntem mereu contra cronometru. Astfel, am stabilit un orar pentru pacienții ocupați și cei care își doresc să arate bine înainte de a-și începe ziua. Pentru cei care au evenimente sau întâlniri seara, avem o zi specială pe săptămână când deschidem clinica de la 07:00 am până la 23:00. Dasdem Clinic este singura clinică de estetică medicală cu program prelungit. Procedurile din cadrul clinicii sunt revoluționare și noninvazive, iar noi ne dorim să venim în întâmpinarea nevoilor pacienților. Creăm pachete personalizate, dar avem și oferte speciale lunare pentru tratamente și produse. Prețurile pentru terapii încep de la 30 euro și ajung chiar și la peste 1000 euro.

De ce aparatură dispuneţi în acest moment în clinică?

Avem cele mai performante aparate din ce există la ora actuală pe piața internațională, cu tehnologia cea mai avansată, ce au rezultate sigure și de lungă durată. Colaborăm cu importante branduri de frumusețe din lumea întreagă, printre care: Hydrafacial – primul pas care trebuie introdus în ritualul de curățare facială, soluția ideală pentru un ten perfect; Intraceuticals – singurul tratament care introduce acid hialuronic cu ajutorul oxigenului hiperbar în dermul profund; laser Dioda – tratament non-invaziv pentru epilare definitivă, laser ce se poate folosi pe timpul verii spre deosebire de altele; tratament pentru remodelarea corporală prin criogenare – ce elimină definitiv grăsimea în exces de la prima ședință, VelaShape – pentru reducerea circumferinței și a celulitei și o gamă importantă de fillere care satisfac cele mai înalte cerințe.

Care este cel mai folosit tratament şi în cât timp se văd rezultatele?

Toate femeile își doresc să fie frumoase, să arate impecabil din cap până-n picioare. Suntem unice, avem un metabolism și o textură a pielii diferite, de aceea, orice tratament la Dasdem Clinic presupune mai întâi un diagnostic personalizat, în funcție de care medicul recomanda cea mai potrivită variantă de tratament pentru fiecare pacient. Absolut toate aparatele pe care le-am ales pentru clinică sunt ultraperformante, cu rezultate imediate, garantate și cu efecte noninvazive. Nu ne axam doar pe o parte a corpului, pentru noi contează estetică întregului corp. Ne interesează să rezolvăm orice necesitate de frumusețe a pacientului și acesta să plece din clinică mulțumit și cu zâmbetul pe buze.

De exemplu, tratamentul de criolipoliza, realizat cu aparatul Cooltech – o tehnologie versatila în domeniul frumuseții, este o metodă sigură și eficientă, cu rezultate vizibile încă de la prima ședința și este recomandat pentru slăbit în zonele unde nici sportul și nici dietă nu au avut succes. Tratamentul facial Intraceuticals are rezultate spectaculoase pentru ten imediat după ședința. Este tratamentul preferat al Madonnei și al vedetelor de la Hollywood, care aleg Intraceuticals pentru efectele vizibile imediat și poate fi folosit înaintea oricărui machiaj pentru un eveniment important, o ceremonie sau o petrecere.

Care consideri că sunt atuurile unei femei de afaceri?

Poți să realizezi orice îţi propui, indiferent de vârsta pe care o ai. O femeie de afaceri trebuie să aibă viziune, să fie mereu în control, să aibă simţ practic şi spirit de echipă, să vadă trendurile înainte ca acestea să fie deja pe piață, să fie un bun coordonator și în același timp un iscusit organizator, dar cel mai important este să aibă o viziune de ansamblu a tot ceea ce presupune afacerea. Nu poți să ai succes dacă nu perseverezi, dacă nu muncești și nu te implici în toate aspectele unui business, începând de la detaliile vizuale până la aerul proaspăt din locație și pregătirea profesională a membrilor echipei.

Ce câştigă sau ce pierde o femeie care se implică activ în afacerea pe care o deţine?

Aţi zice că viaţa personală şi timpul, dar dacă alegi să te implici într-o afacere din pasiune, şi faci lucrurile cu plăcere, nu consider că ai ceva de pierdut. Până la urmă întotdeauna se poate combina profesia cu viaţa personală. O afacere de succes implică foarte multă muncă şi nopti nedormite.

Care este următorul obiectiv profesional pe care ţi l-ai propus?

Sunt mereu în contra timp, fiind o provocare pentru mine să îmbin cu succes cursurile de la facultatea de medicină dentară, unde sunt studentă în anul VI, cu conducerea clinicii şi coordonarea echipei care are grijă de fiecare pacient în parte, acordându-le toată îngrijirea şi atenţia necesară. În curând, voi fi licenţiată în medicina dentară, urmează să ne extindem pe partea de estetică dentară şi nu numai.

Unde vă pot găsi cititorii noştri?

Am creat o atmosferă plăcută, unde pacienții aleg să vina pentru a se destinde și a uită de problemele cotidiene. Personalul este pregătit și mereu zâmbitor. Foarte mulți prieteni vin să ne viziteze, să uite de grijile zilnice. Îi invit cu drag pe toți care doresc să ne viziteze, să afle despre tehnologiile de ultimă generație din domeniul frumuseții și ce tratamente li se potrivesc în funcție de nevoile fiecăruia. Adresa: Str. Lt. Ganovici Dumitru, nr. 14, parter, Bucureşti sau îmi pot trimite oricând un mail pe office@dasdemclinic.ro.