CityVisionMagazine

Daniela Loț, manager Dulce şi Ceva În Plus

 

Daniela Loț, manager Dulce şi Ceva În Plus: « Am realizat un tort Pavlova de 22 de kg ! »

Un cadou aduce întotdeauna zâmbetul pe chipul celor dragi, iar ocaziile deosebite aduc cu ele întrebările « Ai idee ce să cumpăr pentru el/ea? » sau “Oare o să îi placă?” Dulce și Ceva în Plus a fost conceput să vină în ajutorul clienţilor în aceste momente de nesiguranță și să devină lumea cadourilor inedite! Așa cum sugerează și numele său, cadourile propuse sunt un dulce apetisant și ceva în plus. Desertul poate fi comandat individual sau potrivit cu un cadou special, realizat de producători români talentați.

Povestiţi-ne despre traiectoria dvs. profesională. Cum aţi ajuns aici?

Este amuzant! Până în acest moment al carierei mele, am trecut prin mai multe joburi și totuși, nu am avut de-a face cu un astfel de concept. În afară de faptul că mereu am adorat să fac cadouri și mi-a plăcut să fiu cea care alege tortul – da, îmi plac dulciurile – nu pot sa spun că am văzut cum se face unul sau ce se ascunde în spatele acestor achiziții, până în prezent. Acum, abia aștept să ornez un tort sau să migalesc cadourile, să aleg ambalajele în funcție de eveniment sau pur și simplu să particip la activitățile din laboratorul de cofetărie.

Care consideraţi că a fost cea mai mare realizare pe partea profesională de până acum?

Avem câteva! Dacă ar fi să aleg, aș începe cu cea din perioada Sărbătorilor de Paște, când am avut onoarea să colaborăm cu Chef Cătălin Scărlătescu în crearea unei rețete extraordinare de cozonac, care s-a bucurat de popularitate și apreciere din partea clienților nostri. Cozonacul lui Scărlătescu s-a vândut într-un numar record și a ajuns pe mesele de sărbătoare la peste 2000 de români.

O alta reușită a fost și realizarea unui tort Pavlova de 22 kg. Pavlova este un desert delicat care conține blat crocant, cremă fina, ciocolată, fructe proaspete și un ingredient secret. Pe cât de gustos pe atât de pretențios, mai ales că a trebuit realizat în varianta de tort etajat. Am acceptat cu bucurie provocarea și suntem fericiți că rezultatul a fost la nivelul așteptărilor.

Care sunt aspectele care vă ghidează şi vă motivează în prezent?

În primul rând suntem ghidați de dorința de a evolua și de a oferi oamenilor ceea ce au nevoie, în cea mai bună variantă și cea mai calitativă formă. De asemenea, noi ținem cont de sugestiile şi recomandările clienților nostri, întocmai pentru a ne dezvolta și pentru a ne mări portofoliul. Ce ne motivează? Simplul fapt că deserturile și cadourile pe care le pregătim aduc bucurie atât celui care le oferă, cât și celui care le primește! Ce poate fi mai frumos de atât?

Cum ați pus bazele DulceŞiCevaÎnPlus.ro?

Noi am ales mediul online pentru acest business și ne bucurăm ca am făcut-o, pentru că așa putem aduce zâmbete celor care caută cadouri speciale, oamenilor care au programul foarte încărcat și preferă varianta de livrare la domiciliu, dar și celor care vor să facă un cadou autentic. În același timp, am ales să lucrăm cu oameni pasionaţi, dedicaţi şi de-ai noştri. Acel “ceva în plus”, și anume minunatele cadouri ce vin alături de Dulce, sunt realizate de producători români, despre care ne place să spunem că sunt cu inima și mâinile de aur. Cu siguranță ați auzit și voi de ei: Zestre, Minionette, Matter of Spirit, The Pointer, Chicinetta, Woodish, Chefs Experience și mulți, mulți alții. Iar dulcele pe care îl propunem este pregătit de o echipa de cofetari talentati, mereu în căutare de rețete și gusturi noi. Suntem la început de drum, însă facem zi de zi eforturi pentru a ne dezvolta și pentru a aduce românilor varianta perfecta de cadouri frumoase, delicioase și ambalate colorat!

Cum a început povestea DulceŞiCevaÎnPlus.ro?

Totul a pornit dintr-o nevoie acerbă de cadouri geniale. De câte ori nu ți-ai pierdut ore în șir prin magazine căutând în disperare cadouri pentru cei dragi, colegi, șefi, oameni pe care nu îi cunoști foarte bine? De aici a pornit totul! Intr-o zi, căutând cadou pentru o persoană specială, despre care știam ca îi plac dulciurile, și cam atât, am realizat că asta lipsește pe piața din România – o variantă ușoară si rapidă de a găsi de toate în același loc, atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii – un dulce deosebit și un cadou interesant și sofisticat. Așa că ne-am gândit să facem un astfel de magazin online, care să ofere o varietate de dulciuri și cadouri, din ingrediente și materiale de calitate, pentru toate poftele și evenimentele speciale ale vieții, și care să ajungă direct la ușa ta sau unde îți dorești.

Care este portofoliul brandului?

Avem un portofoliu vast, ce include atât companii de top care ne-au ales pentru a face cadouri angajaților, pentru lansări și evenimente, cât și persoane publice, vedete, care au comandat sau au primit cadou produsele noastre.

Care a fost cea mai grea decizie legată de business pe care a trebuit să o luați de-a lungul

timpului? În ce a constat dificultatea acestei decizii?

Atunci când am început să alegem colaboratorii pentru lista de cadouri am rămas plăcut surprinși de numărul mare al românilor talentați. Fie că vorbim de antreprenori care fac tricouri, bijuterii, accesorii pentru casă sau cosmetice, toți aveau o gama largă de produse, de o calitate ireproșabilă. Au povești de dezvoltare ale business-ului diferite, dar cu certitudine au un lucru în comun, curajul de a-și urma visul și puterea de a porni de la zero pe un drum de succes! Ne-a fost greu să alegem cu cine să pornim în acest proiect pentru că fiecare dintre ei și-a pus o parte din suflet în cadourile pe care le-a conceput.

Ce segmente de clientelă aţi avut până în prezent? Și care au fost în mare cerințele lor?

Primim comenzi de la clienți de toate vârstele, atât pentru numeroase ocazii speciale cât și pentru mici plăceri de zi cu zi. Suntem prezenți la evenimente private precum zile de naștere, nuntă sau alte evenimente importante în familie, dar și la evenimente corporate, lansări de produse, petreceri de firmă. Atunci când vor să comande un desert, cerințele clienților sunt ca acesta să fie proaspat și cât mai apetisant. Am observat că aspectul este cel care primează și în continuare există tendința de a personaliza tortul. Poate fi un text, un personaj animat sau chiar o alta compoziție, clientul dorește să își pună amprenta asupra desertului. Oamenii vin cu idei, iar acest lucru ne bucură deoarece la final fericirea lor este de două ori mai mare!

Cum vedeți evoluția dvs. în perioada următoare?

În viitorul apropiat ne dorim să deschidem un concept store unde vă invităm să faceți cunostință cu produsele noastre, deserturi și cadouri din ingrediente și materiale de calitate, unele dintre ele în ediție limită.

Ce aduceţi nou cu site-ul DulceŞiCevaÎnPlus.ro?

Site-ul nostru este o alternativă de căutat cadouri sau torturi delicioase, direct de la birou sau de acasă, fără să fie nevoie să vă deplasați. Ne dorim în viitorul apropiat să avem un “cadorizator”, care îi va ajuta pe clienții noștri să identifice cadoul ideal pentru persoana pentru care îl achiziționează, dar păstrăm și câteva surprize pe care să le descopere pe parcurs.

Facebook: Dulce Si Ceva In Plus

Instagram: dulcesicevainplus

Site: www.dulcesicevainplus.ro