CityVisionMagazine

Dan Pintilie, Fireshow: “Am încheiat anul 2016…"

 

Dan Pintilie, Fireshow: “Am încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de aproximativ 1,5 milioane de euro”

Fireshow este o societate ce dispune de pirotehniști autorizați, aflați în toate orașele mari ale țării, fiecare dintre ei având la activ cel puțin 250 de jocuri de artificii organizate. Este o companie care garantează o calitate europeană pentru artificiile pe care le comercializează și le folosesc. În continuare, am stat de vorbă cu inițiatorul afacerii, domnul Dan Pintilie, despre societatea sa.

 

Prezentați-ne pe scurt, cu tot ce este mai reprezentativ, afacerea dumneavoastră. De ce Fireshow?

Suntem o societate care are ca obiect de activitate importul de obiecte pirotehnice, direct de la producător, și comercializarea acestora în regim en-gross și en-detail. Totodată, Fireshow este autorizată pentru a executa jocuri de artificii, conform Legii 126/1995.

Care este portofoliul Fireshow? Când ați lansat brandul pe piață?

Cu o experiență personală de peste 20 de ani în domeniu, în anul 2009 am lansat brandul Fireshow, iar in anul 2016 am înregistrat logo-ul firmei, ca și marcă înregistrată. Cele peste 100 de societăți comerciale – autorizate în vederea deținerii – folosirii de articole pirotehnice – reprezintă 80% din portofoliul societății noastre – en gros fiind partea spre care suntem orientați – 15% o reprezintă organizarea de jocuri de artificii, iar restul de 5% se constituie din persoane fizice.

Care sunt prețurile estimative ale produselor regăsite pe site-ul societății?

Ne dorim să oferim clienților cele mai bune produse, raportate la calitatea, dar și la prețul lor. De aceea, am căutat cei mai apreciați producători din China, știut fiind faptul că 90 la sută din artificii se produc aici. Avem o ofertă de jocuri de artificii adaptabilă cerințelor clienților și necesității evenimentului. Jocurile noastre au impresionat publicul și au stârnit ropote de aplauze, fie că a fost vorba de zile onomastice, nunți, prezentări de produse, inaugurări de companii, spectacole artistice, meciuri de fotbal, festivaluri sau revelioane.

Care sunt responsabilitățile și provocările pe care le impune statutul dumneavoastră?

Suntem o companie care garantează o calitate europeană pentru produsele pe care le comercializăm și, în egală măsură, le folosim. Vă asigurăm că societatea noastră folosește cele mai calitative obiecte pirotehnice și ia toate măsurile de siguranță necesare desfășurării în bune condiții a unui joc de artificii.

Ce aduceți nou față de celelalte firme de organizare evenimente, nunți, botezuri?

Societatea are la dispoziție, în prezent, un număr de 350 pirotehniști autorizați, aflați în toate orașele mari ale țării. Fiecare având la activ cel puțin 250 de evenimente susținute. Fireshow înțelege nevoile unice, ale fiecarui client în parte, și vine în sprijinul acestora cu cele mai bune produse și servicii.

Care sunt proiectele de suflet la care ați participat? Numiți, vă rog, și câteva evenimente, dintre cele mai reprezentative.

Suntem societatea care a pus bazele “Asociației Importatorilor și Comercianților de Obiecte Pirotehnice din România” – prima asociație de profil ce reprezintă sută la sută interesele și eforturile de dezvoltare ale pieței de profil și ale pirotehniștilor români.

Spuneți-ne mai multe despre profilul clientului Fireshow? De unde provine?

Nu suntem în căutarea așa-zișilor „clienți cu bani”. Nu avem un client ideal, deoarece buna dispoziție, distracția și veselia merg mână-n mână cu jocurile de artificii.

Care este cifra de afaceri pe anul 2016?

Fireshow SRL a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de aproximativ 1,5 milioane de euro și a obținut Premiul Național – Locul I, la Topul Național al Firmelor, Ediția a XXIII-a 2016, la secțiunea Servicii – Întreprinderi Mici – Alte Activități recreative și distractive n.c.a.

Unde vă pot găsi cei care își doresc evenimente organizate ireproșabil?

În speranța că informațiile de mai sus v-au dat o imagine cât mai bună asupra a ceea ce reprezentăm, cine suntem și ce putem face pentru dumneavoastră, ne dorim să ne dați posibilitatea de a vă demonstra la fața locului, acolo unde aveți nevoie de noi. Cu profesionalism și dăruire, conștienți fiind că suntem parte din bucuria unui eveniment ce vă însoțește la un moment dat în viață.

Suntem, oricând, la dispoziția dumneavoastră: www.fireshow.ro, office@fireshow.ro, 0744.694.431.

Interviu realizat de: Părău Andrada Cleopatra