CityVisionMagazine

Alina Gheorghe, manager Alice Design

Alina Gheorghe, manager Alice Design: „Este o provocare să creez pentru diverse siluete şi mă preocupă foarte mult părerea clientelor!”

Toate rochiile de mireasă și cele de seară sunt unice, iar designerul Alina Gheorghe (Alice) caută în permanență să urmeze cele mai apreciate tendințele din modă și furnizori de materiale fine și premium. Modelele sunt croite în atelierul propriu, lucru care le permite să îmbunătățească și să aplice orice modificare de design și materiale în funcție de preferințele mireselor și clientelor acestora.

Care este filosofia brandului Alice Design? Cum ați pus prima piatră de temelie?

Brandul Alice Design s-a născut din lipsa ofertei de rochii de mireasă ori de seară de pe piață românească, totul pornind de la un blog dedicat mireselor. Alice Design vine pe piață cu un concept nou și unic, pentru că așa trebuie să fie nunta oricărei femei: unică! Colecțiile de rochii de mireasă și de seară sunt lucrate manual, în care broderiile, dantela, boemul și romantismul sunt cuvintele cheie. Rochiile sunt create din cele mai bune materiale cu aplicații de pietre prețioase și broderii lucrate manual, iar modelele sunt croite special pentru ca orice femeie să se simtă frumoasă, iar ziua nunții să fie cu adevărat una unică. Rochiile de seară Alice Design întruchipează în totalitate rafinamentul și romantismul.

Cine se află în spatele brandului? Spuneți-ne mai multe despre dvs.

Brandul a fost creat de Alice (Alina Gheorghe) împreună cu soțul meu, Mihail Gheorghe. Fiecare partener are atribuţiile lui, soțul meu fiind cel care se ocupă de partea de promovare și branding, iar eu, Alice, de partea de creație și design. Consider că este o provocare să creez pentru siluete diverse și mă preocupa foarte mult confortul clientelor. De asemenea, este foarte important că persoanele care îmi poartă creațiile să se simtă confortabil, de aceea acord o atenție deosebită detaliilor.

Ce proiecte aveți programate pentru anul în curs?

Momentan pregătim trei prezentări de modă, pentru colecția capsulă ,,Luxury’’ pentru rochii de seară.

Care a fost cel mai excentric model creat vreodată?

De-a lungul timpului am creat rochii extrem de îndrăznețe și nonconformiste, rochii de mireasă roz, negre, rochii cu trenă de șase metri sau foarte ample.

Ce vă deosebeşte de competitori?

Ne diferențiem de celelalte ateliere prin crearea rochiei perfecte pentru fiecare clientă. Oferim calitate, tipare personalizate, materiale de foarte bună calitate și seriozitate! Fie că este vorba despre un stil clasic, vintage sau modern, rochiile Alice Design vor da un plus de valoare, frumusețe și seducție oricărei femei. Atât rochiile de mireasă, cât și cele de seară sunt feminine, diafane, romantice, îndrăznețe și se regăsesc într-o varietate de stiluri, nuanțe și modele.

Care este profilul clientei Alice Design? Ce preferă?

Clienta noastră este femeia îndrăzneață, nonconformistă, senzuală, dar elegantă. Rochiile create de noi sunt atemporale și se pot purta la orice eveniment.

Din punctul dvs. de vedere, ce se poartă în acest an?

În acest sezon mizăm pe accesoriile lucrate manual și materiale fine naturale (mătase, bumbac).

Ce ați sfătui o viitoare mireasă care își dorește o rochie într-o altă culoare față de cea clasică ori un model mai excentric? 

O așteptăm cu drag să realizăm împreună rochia de vis!!!

Unde vă găsesc cei interesați?

Showroom-ul și atelierul nostru se află pe Calea Moșilor, nr 100, în București. Noul magazin a fost creat având în minte în primul rând starea care trebuie să o transmită clientei, astfel odată ce intri în showroom te detașezi de cotidian, atmosfera caldă și vintage, spațiul generos al clădirii construite în perioada interbelică, tablourile vechi de peste 100 de ani, mobila stil baroc, oglinda masivă din cristal și candelabrele din bronz copleșesc simțurile și contribuie la aspectul de poveste al locaţiei.