CityVisionMagazine

Caviar cu tradiţie

Suntem unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de caviar, icre, fructe de mare și produse din peşte din UE. Obținut în fermele proprii de acvacultură, caviarul este produsul care ne-a adus recunoașterea internațională. Produsele noastre sunt apreciate datorită calității superioare și satisfac cele mai rafinate gusturi. Deoarece garantăm prospețimea caviarului oferit, acesta fiind procesat și vândut fără conservanți și cu un conținut minim de sare, unele produse sunt disponibile doar în regim sezonier.
Caviar Imperial de Nisetru (Acipenser gueldenstaedtii)
Este o comoară rară, rezervată adevăraților cunoscători. Aromele sale intense și tonurile complexe îl recomandă ca un răsfăț special. Boabele caviarului imperial variază între tonuri pământii și auriu strălucitor, oferindu-i acestuia un loc printre bogățiile curții imperiale.
Caviar de Morun hibrid (Bester)
Caviar de Morun hibrid (Bester) aduce împreună calitățile mai multor specii, oferind o aromă unică. Datorită amestecului rafinat de tonuri – unele delicate, altele intense – caviarul de Morun hibrid poate surprinde și încânta chiar și cei mai experimentați cunoscători.
Caviar de Păstrugă (Acipenser stellatus)
Caviarul de Păstrugă este deseori preferat de cunoscători, datorită aromei sale intense. Deși boabele sale gri sunt mai mici decât ale altor varietăți, caviarul de Păstrugă oferă un gust delicat.
Icre de Manciuria, sau de Somon sălbatic Chum, reprezintă un răsfăț pentru gusturile clienților noștri. Recoltate în apele nordice reci, culoarea și prospețimea lor impresionează de fiecare dată, iar aroma inconfundabilă transformă orice gustare într-un adevărat deliciu gourmet.
Icrele de Știucă sunt populare datorită gustului intens și al culorii aurii încântătoare. Boabele mici – dar ferme – oferă o aromă puternică. Mai mult, accesibilitatea produsului reprezintă o ocazie excelentă pentru cei care îşi doresc să descopere catalogul nostru pentru prima dată.
Sugestii pentru servire: