CityVisionMagazine

GULFSTREAM G600

GULFSTREAM G600

Cum ar fi să porniţi într-o cursă îndrăzneață spre viitor în noul Gulfstream G600? Doar un singur producător de aeronave transformă posibilitățile aviație in afaceri, iar prin G600, Gulfstream oferă următorul pas în industrie cu o nouă aeronavă de ultimă generație care are toţi parametrii necesari unei călătorii de cinci stele: confortul maxim, eficiența combustibilului și viteza superioară. Iar Gulfstream Symmetry Flight Deck ™ oferă sisteme de control active, cu ecran tactil.
Inginerii Gulfstream combină metode noi de design ale avioanelor, iar motoarele pot ajunge până la 6.200 mile marine / 11.482 kilometri la 0.85 Mach, mult mai repede decât orice aeronavă din clasa sa – fără a opri din resursele de combustibil sau confort. G600 are o viteză de croazieră pe distanțe lungi de 0.85 Mach, capacitatea de a zbura 4.800 de mile marine / 8.890 kilometri la o croazieră de mare viteză de 0.90 Mach. De ce contează? Pe parcursul unui an, utilizatorii vor economisi peste 50 de ore de zbor în G600 față de alte aeronave de pe piață.
Eficiența este un alt semn distinctiv Gulfstream. Cu designul aripilor avansate și motoarele Pratt & Whitney Canada, G600 este cu 23% mai eficient decât alte avioane din clasa sa. Motoarele Pratt & Whitney sunt proiectate să funcționeze 10.000 de ore între revizii și au un nivel redus de emisii. Acestea reduc costurile de operare și asigură că aeronava va depăși standardele de mediu pentru anii următori.
Proprietarii își pot reflecta propriul stil distinctiv, prin selectarea celor mai bune produse, indiferent dacă sunt covoare țesute manual sau pardoseli din bambus, o gamă largă de culori și modele pentru tapițerie sau iluminatoare cu fibră optică. Pe partea de tehnologie, monitoarele de înaltă definiție îmbunătățesc orice transmisie. Comunicațiile prin satelit, opțiunile de conectivitate la internet și o imprimantă, dar și un scaner la bord permit pasagerilor să rămână în contact cu lumea. Sistemul de management al cabinei Gulfstream oferă călătorilor controlul asupra iluminării, nuanțelor, temperaturii și facilităților de divertisment prin intermediul dispozitivelor touch-screen.
Mediul în cabină influențează, de asemenea, experiența de călătorie. Interiorul G600 este proiectat pentru a oferi o călătorie relaxantă, care lasă călătorii să se relaxeze. O altitudine joasă în cabină, de 1.478 de metri, la altitudinea maximă a aeronavei de 15.545 de metri, iar aerul este alimentat la fiecare două minute pentru a reduce efectele jet lag-ului. Cabina este atât de liniștită încât pasagerii pot conversa normal, chiar și în timpul zborului, când acesta este aproape de viteza sunetului. Cele 14 ferestre panoramice Gulfstream G600 inundă spațiul cu lumină naturală pentru un sentiment sporit de spațiu.