CityVisionMagazine

Bentley Mulsanne Hallmark by Mulliner

Bentley Mulsanne Hallmark by Mulliner, bijuteria pe roți din Crewe
Bentley Motors a prezentat anul acesta, la Salonul Auto de la Geneva, Mulsanne Hallmark Series by Mulliner – o ediție limitată exclusivistă, de numai 50 de unități, inspirată de cele mai fine metale prețioase și materiale de lux, utilizate doar de bijutierii de top. Ediția Hallmark Series by Mulliner se distinge prin detalii unice de design din aur sau din argint, intarsii de furnir și piele în nuanțe metalice.
Această ediție limitată, disponibilă în variantele Silver și Gold, include toate modelele gamei Mulsanne, inclusiv Mulsanne Speed și Mulsanne Extended Wheelbase și reprezintă cea mai exclusivistă versiune a navei amiral Bentley.
Pentru realizarea acestei limuzine-capodoperă, artizanii din Crewe s-au lăsat inspirați de frumusețea și autenticitatea a două dintre cele mai apreciate metale prețioase, inedite însă chiar și în industria automobilelor de lux. Asemenea metalelor prețioase care pot fi mereu identificate prin anumite semne distinctive, prin gravuri care le dovedesc valoarea și autenticitatea, și automobilele exclusiviste pot fi identificate după propriile caracteristici unice – în acest caz, după măiestria artizanală Mulliner.
Printre detaliile de design marca Mulliner – divizia de personalizare a limuzinelor Bentley – se numără emblema retractabilă „Flying B” din argint sau placată cu aur, o nervură fină, din același metal prețios, pe toată lungimea caroseriei, iar la interior, piele în nuanțe metalice de auriu sau argintiu, care căptușește compartimentele de depozitare, completată de furnir pictat și o intarsie superbă din metal prețios.
Frumusețea artizanală – un exterior unic
Pe o parte a emblemei retractabile „Flying B” este gravat „Commissioned”, iar pe cealaltă parte – „By Mulliner”, aceasta fiind turnată în argint solid sau placată cu aur, în funcție de varianta aleasă: Silver sau Gold.
Ambele variante etalează o nervură fină, pictată manual, de-a lungul întregii caroserii, fie cu aur, fie cu argint. Schemele de vopsire Duo și single-tone sunt, de asemenea, disponibile pentru ediția specială Hallmark Series by Mulliner.
Jantele impozante de 21″, din aliaj lustruit și grila Mulliner (sau, opțional, Serenity) distinctivă, definesc caracterul ultra-luxos al limuzinei.
Piele în nuanțe metalice, inserţii de metale prețioase și combinații cromatice personalizate
La interior, limuzinele Mulsanne din ediția limitată Hallmark Series by Mulliner au scaunele din față și din spate îmbrăcate în piele în nuanțe contrastante, pentru un efect cromatic unic. O superbă broderie, dar și cusături și tivuri din argint sau din aur completează designul exclusivist al interiorului.
Pielea în nuanțe metalice de argintiu sau auriu garnisește compartimentele de depozitare Hidden Delights, fiind inspirate de croiala celor mai frumoase costume Savile Row. Scaunele și panourile portierelor sunt îmbrăcate în tapițerie matlasată de piele cu un discret model diamant, în timp ce furnirul este pictat în armonie perfectă cu nuanța secundară de piele, creând un interior elegant și extrem de atent gândit, inspirat de cele mai noi tendințe de design interior.
Placajul de pe consola centrală include un strat superior din argint sau din aur, cu inscripția „Mulliner”, iar benzile ornamentale ale portierelor includ inserții din argint solid sau sunt placate cu aur.
Pernele scaunelor din spate, tapițate cu Alcantara la culoare cu nuanța secundară de piele, umbrelele de oraș și pragurile iluminate, inscripționate cu numărul unic al modelului (de la 1 la 50), desăvârșesc interiorul extraordinar al acestei ediții ultra-limitate Mulsanne Hallmark. Un dulap de cocktail Mulliner este, de asemenea, disponibil opțional.
Mulliner – Frumusețea artizanală
În calitate de divizie proprie de personalizare a limuzinelor Bentley, Mulliner poate îndeplini orice alte cerințe individuale pentru modelele Bentley Mulsanne.
Echipa Mulliner, alcătuită din ingineri și designeri din Crewe, se mândrește cu o experiență vastă în îndeplinirea dorințelor și cerințelor celor mai exigenți clienți din lume.