CityVisionMagazine

Special – Eduard Irimia

Superkombat și Five’s, un parteneriat de succes încă de la prima gală

Superkombat, liderul european în materie de kickboxing, și Five´s International, cea mai mare companie de producție din România și membră a AV Alliance, au semnat un parteneriat strategic pentru acest sezon, iar rezultatele au apărut încă de la primul eveniment. Gala organizată la Berăria H a fost un real succes, nu doar datorită meciurilor spectaculoase și a faptului că s-a disputat cu casa închisă, biletele epuizându-se cu trei zile înainte, ci și a nivelului ridicat al producției de televiziune. Iar următorul eveniment, programat pe 7 aprilie, la Pavilionul Central al Romexpo din Capitală, se anunță unul de nivel mondial, care să rivalizeze cu producțiile japonezilor din K-1.

´´În actualul context al show-urilor este mai important ca niciodată să ai un parteneriat cu oamenii care trebuie, iar prima gală din 2017 a arătat acest lucru. Împreună cu Five´s, vom duce acest brand românesc în toată lumea´´, a declarat Eduard Irimia, CEO al Superkombat. Circuitul ale cărui gale sunt transmise de televiziunea americană CBS Sports Network va programa primul Grand Prix pe 7 aprilie la Romexpo, acolo unde evenimentele sportive revin la 7 ani după K-1 East Europe Grand Prix și 6 ani după gala Bute. ´´Cu siguranță, dincolo de faptul că această gală va însemna o premieră, devenind primul produs românesc transmis de o televiziune importantă din Statele Unite ale Americii, o să asistați la evenimentul de sporturi de contact cu cea mai mare producție de televiziune în ultimii 15 ani. Am stabilit toate detaliile împreună cu partenerii noștri de la Five´s și cu siguranță publicul va fi impresionat´´, a mai precizat Irimia. Tot în parteneriat cu Five´s, Superkombat se va concentra și pe organizarea de evenimente în afara granițelor țării, următorul Grand Prix după cel de la București va avea loc în capitala, Spaniei, la Madrid, pe 6 mai, acolo unde va reveni și Cătălin Moroșanu.

Cine este Five´s International

Five’s International este leader in domeniul productiei tehnice de evenimente corporate si cel mai mare angajator din Romania in acest domeniu, compania detine o echipa de productie specializata cu expertiza internationala care poate asigura coordonarea integrata a oricarui tip de eveniment indoor sau outdoor.

In anul 2016, in urma unui proces de selectie si evaluare, Five’s a devenit singura companie din Romania membra a AV Alliance, cea mai importanta asociatie globala in domeniul productiei de evenimente.

AV Alliance este o asociatie internationala fondata in Elvetia si respecta regulamentele, normativele si standardele Uniunii Europene, asociatia ‘ind alcatuita din 75 membri si este prezenta in peste 47 tari de pe toate continentele.

Five’s activeaza in domeniul productiei de evenimente de peste 20 ani, gestionand anual cu succes un numar de peste 500 evenimente, de la spectacole de teatru, opera, concerte in aer liber si evenimente corporate. Five’s este o companie de productie tehnica de evenimente ce ofera solutii si servicii integrate si inovative, consultanta tehnica si design tehnic, realizand productii tehnice la cheie. Compania dispune de un stoc impresionant de echipamente profesionale de scenotehnica, sunet, lumini, video si efecte speciale efectuand anual investitii in retehnologizare.