CityVisionMagazine

Vertu – High Tech

Vertu lanseaza colectia Constellation  – Îmbinând mostenirea britanica cu design-ul modern
 
Producătorul britanic de telefoane mobile de lux, Vertu, lansează cea mai nouă generaţie de smartphone – Constellation, punând în balanţă tehnologia ultraperfomantă, calitatea excepţională a materialelor şi platforma de servicii dedicate Vertu. Conceput pentru “nomadul global”, Constellation include suport Dual SIM şi este adaptat pentru mai mult de 34 frecvenţe şi protocoale internaţionale. Display-ul HD WQHD AMOLED de 5.5″ din cristal de safir şi camera principală de 12 MP oferă imagini de o calitate excepţională, iar calitatea sunetului este fără cusur fiind asigurată de un sistem de sunet ambiental Dolby Digital Plus. Platforma de servicii exclusiviste Vertu, Concierge şi Life, vine în completarea stilului de viaţă al utilizatorului său. Telefonul va fi disponibil în magazine începând cu data de 1 Martie 2017, în România livrarea primelor telefoane Constellation făcându-se pe baza unei de liste de aşteptare, întâietate având clienţii fideli Vertu.
Vertu este cel mai cunoscut producător de telefoane mobile de lux din lume şi liderul industriei al cărei pionier a fost în urmă cu mai mult de o decadă. Noul Constellation îmbină design-ul şi artizanatul britanic cu tehnologia ultraperfomantă şi serviciile dedicate Vertu, care vin în completarea stilului de viaţă a utilizatorului lor.

Design şi artizanat

Alegerea design-ului şi a tactilităţii este dusă la extrem de echipa Vertu, aspect exemplificat în fiecare detaliu al noului Constellation, telefon conceput pentru a crea o experienţă senzorială mai presus de utilizarea acestuia. Pielea fină de pe spatele telefonului, finisată într-o varietate de culori calde, este procurată de la o renumită tăbăcărie italiană, afacere de familie de generaţii. Părţile metalice laterale şi şasiul sunt sculptate dintr-un aluminiu anodizat, pentru a oferi rezistenţă şi maleabilitate telefonului. Perniţa ceramică din dreptul difuzorului este lustruită manual şi realizată special pentru performanţă acustică optimă şi confort, în timp ce un rubin meticulos tăiat şi încastrat în partea laterală a telefonului oferă acces la platforma de servicii exclusiviste Vertu. Plăcuţa metalică de pe spatele telefonului afişează mesajul “Fabricat în Anglia”.
Telefon global
Sloganul Vertu este “un telefon pentru întreaga lume”, iar Constellation este optimizat complet pentru călătorul global. Ţinând cont de predilecţia clienţilor Vertu de a călători în multiple ţări, Constellation are integrat un sistem Dual-SIM pentru a le oferi acestora posibilitatea de a schimba cartelele şi furnizorul de servicii de telecomunicaţii în funcţie de destinaţie, echipa de dezvoltare şi cercetare Vertu asigurându-se că indiferent de ţară, telefonul Constellation are toate setările potrivite pentru regiunea aferentă. Acest serviciu global este completat de accesul gratuit la platforma de Wi-Fi iPass, cea mai mare reţea de internet şi hotspot-uri din lume.
Performanţă
Constellation dispune de un display cu o înaltă rezoluţie, datorită formidabilului ecran WQHD AMOLED de 538 pixeli per inch şi mai mult de 3.6 milioane de pixeli şi livrează imagini detaliate de o claritate extraordinară. Acesta este protejat de o secţiune solidă de cristal din safir de 140 carate, rezistent la zgârieturi. Perfomanţa acustică excepţională se datorează sistemului de sunet ambiental Dolby® Digital Plus, amplasat în partea frontală a aparatului. Calitatea apelurilor este redată printr-un sistem de “noise cancellation” şi HD Voice. Constellation îmbunătăţeşte şi activitatea în canalele de social media datorită camerei de 12 megapixeli, concepută special pentru acest tip de fotografii. Cu o foarte largă deschidere de 1.55 micro pixeli, camera integrată livrează imagini de o calitate superioară şi video-uri 4K, capturi slo-mo şi panoramice. Alături de înalta performanţă audio şi vizuală, Constellation dispune şi de încărcare fără fir, NFC, Google Android™ 6.01 Marshmallow, memorie internă de 128GB, 4GB RAM, baterie de 3220mAh Li-ion şi comunicare criptată de la Silent Circle.
Servicii
Vertu este mai mult decât un telefon, este începutul unei experienţe globale, paşaportul către o lume plină de posibilităţi şi un instrument de lifestyle. Platforma de servicii exclusiviste dedicate constă în Vertu Concierge şi Vertu Life. Concierge-ul este disponibil pentru toţi utilizatorii telefoanelor Constellation şi oferă acces la o echipă de experţi capabili să îmbunătățească experienţele de călătorie sau lifestyle ale acestora. Vertu LIFE oferă o selecţie personalizată de privilegii exclusiviste şi acces nerestricţionat la evenimente de elită, direct de pe telefonul personal. Mai include şi acces gratuit la renumite “Private Member’s Club” din întreaga lume, acces la evenimente cu intrare posibilă doar pe bază de invitaţie şi experiențe de shopping cu “uşile închise”. Platforma Vertu LIFE a fost setată ca un sistem sofisticat capabil să asimileze informații, să înveţe şi să se adapteze în funcție de persoana care îl foloseşte. Cu cât un utilizator foloseşte acest sistem mai des, cu atât mai repede acesta va răspunde perfect nevoilor sale. Aceasta este expresia de ultimă generaţie a tehnologiei personalizate.
Setup şi Optimizare
Aplicaţiile Vertu – Vertu Support, Vertu Setup, Vertu Sync şi Vertu Security Centre – sunt integrate complet pentru a optimiza performanţa şi conectivitatea telefonului. Acestea sporesc siguranţa clientului, a telefonului acestuia şi a datelor prezente în aparat datorită tehnologiei de top dezvoltată intern şi a partenerilor Vertu cu experienţă în acest domeniu. Acest serviciu include comunicare criptată, apeluri vocale, mesaje şi captări video comprimate, livrate în parteneriat cu Silent Circle. Adiţional, serviciul de Vertu Lost Phone face posibilă localizarea, apelarea, blocarea sau chiar ştergerea datelor din telefon în orice moment, asigurând posesorul telefonului de incapacitatea folosirii aparatului în cazul în care acesta ajunge în mâini străine. Vertu Sync permite un transfer facil şi sigur a datelor din telefon către sau dintr-un aparat care foloseşte sistem de operare IOS.
În România, telefoane şi accesoriile Vertu sunt disponibile prin intermediul Reprezentanţei Vertu, deschisă la începutul anului 2008, situată în Bucureşti, str. Puţul lui Zamfir, nr. 37, T.: 021 312 33 98.